Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
barcin strateg jasan

Valverde se oglasio oko Danija Olma: Nahvalio Dinamovu zvijezdu, ali...

Trener Barcelone dobio je pitanje o mogućem dolasku Danija Olma.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener španjolskog nogometnog prvaka Barcelone Ernesto Valverde rekao je na konferenciji za medije dan uoči subotnjeg gradskog derbija protiv Espanyola kako je Dani Olmo sjajan igrač, ali neće nagađati o njegovom dolasku.

"On je igrač koji je bio ovdje. Dobar je igrač, ali nalazi se u drugom klubu, a ja nemam običaj govoriti o pretpostavkama i hipotetskim situacijama. Ponavljam, sjajan je igrač", izjavio je Valverde upitan gdje vidi Olma.

gol expired Real ulazi u bitku s Barcelonom i Manchester Cityjem: Počinje lov na igrača budućnosti divider

Ofenzivac Dani Olmo, koji je 2014. prešao iz podmlatka Barcelone u Dinamo, u četvrtak je rekao u intervjuu za katalonske novine L'Esportiu kako je zagrebački klub primio ponudu za njega, te da bi možda bilo najbolje da ode sada u siječnju. Dodao je da ne zna želi li ga Barcelona sada ili na ljeto.

"Ne dajemo informacije o dolascima i odlascima prije nego službeno dođe do njih", rekao je u Barceloninih glasnogovornik u telefonskom razgovoru za Hinu.

gol expired Dani Olmo "naljutio Barcelonu": Španjolac ipak ostaje do ljeta u Dinamu? divider

Valverde je, pak, rekao da ne očekuje niti jedan odlazak ovaj mjesec nakon što je na posudbu u Betis otišao 21-godišnji vezni Carles Alena koji je upisao samo pet nastupa u prvom dijelu sezone.

Fernanda Colombo (Instagram) Lijepa brazilska sutkinja opet u centru pozornosti: Strastveni pozdrav s glavnim sucem divider

"On je imao tu mogućnost u svom ugovoru. U kolovozu smo ga bili zadržali no sada je iskoristio klauzulu. U principu, ne mislim da će biti još odlazaka. Računamo na sve koji su ovdje te na one iz Barcelone B", rekao je Valverde.

Olmov zastupnik Andy Bara u utorak nam je otkrio kako je Dinamo primio iz Barcelone konkretnu ponudu, no odbio je reći o kolikom iznosu je riječ. Dinamo je odbio odgovoriti na upit o ponudi.

"Sretan sam što su se glasine pretvorile u konkretnu ponudu i što Barca razmatra mogućnost mog povratka ondje. Šest godina sam proveo u La Masiji (školi Barcelone) te su me naučili vrijednostima za čitav život. Ne znam žele li me dovesti sada ili na ljeto. To je posao mojih zastupnika", izjavio je Olmo u intervju za L'Esportiu.

gol expired Nogometni roker i ljubimac žena vraća se na travnjak nakon čak tri godine izbivanja divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider