Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez golova u Poljskoj

Odluka u Gradskom vrtu: Bjelica pogodio s "europskih 3-5-2" i vraća se kući s aktivnim rezultatom

Pogon Szeczecin i Osijek odigrali su 0:0 u prvom susretu 2. pretkola Konferencijske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski doprvak Osijek otvorio je europsku sezonu remijem bez golova protiv poljskog Pogon Szczecina u uvodnoj utakmici 2. pretkola Konferencijske lige. Nenad Bjelica i društvo uspjeli su sačuvati mrežu netaknutom na neugodnom gostovanju u Poljskoj pred uzvrat na gradskom vrtu sljedeći tjedan.

Osječani su prijetili sramežljivo preko Ramona Miereza u prvom dijelu i Amera Hiroša u drugom , ništa izraženije, ali ničim specijalnim ne mogu se pohvaliti ni domaćini za prvih 90 minuta ovog dvoboja u Europi.

Bjelica je zaigrao u svojih "europskih 3-5-2", koje je testirao i patentirao s Dinamom u Ligi prvaka i uspio ostati neporažen na opasnom terenu u Poljskoj i ima aktivan, ali opasan rezultat za uzvrat pa se može reći kako će odluka pasti na Gradskom vrtu.

Poljski klubovi do ovog susreta imali su 6-0-0 u novoj europskoj sezoni, a Osijek je prekinuo taj pobjednički niz u Szczecinu.

Ukupni pobjednik dvoboja Osijek - Pogon u 3. pretkolu igrat će protiv boljeg iz dvoboja bugarskog CSKA iz Sofije i latvijske Liepaje

Službeni sastavi: 

Osijek: Ivušić - Lončar, Škorić, Cheberko - Jurčević, Jugović, Žaper, Kleinheisler, Miloš - Mierez, Bohar

Pogon: Stipica - Bartkowski, Zech, Triantafyllopoulos, Mata - Dabrowski - Kowalcyk, Gorgon, Kozlowski, Kurzawa - Zahović

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider