Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Podjela bodova

VIDEO: Derbi kola na Maksimiru: Palo čak šest pogodaka, Rijeka šokirala Dinamo dalekometnim udarcima

Dinamo i Rijeka podijelili su bodove u posljednjem susretu 3. kola HT Prve lige.

U derbiju 3. kola HT Prve lige Dinamo i Rijeka su na stadionu Maksimir odigrali 3:3,.

Dinamo i Rijeka su na stadionu Maksimir odigrali fantastičan derbi sa čak šest golova pri čemu je pet palo u prvom dijelu. "Modri" su imali 1:0i 2:1, ali Rijeka je u završnici poluvremena preokrenula u vodstvo 3:2, da bi domaćin u nastavu uspio izjednačiti.

Dinamo je poveo već u 9. minuti. Lovro Majer je ubacio iz kornera, Mario Gavranović glavom vratio do Franjića koji je glavom produžio do Dine Perića, a ovaj također glavom zabio za 1:0.

Pogodak Perića za vodstvo Dinama:

Rijeka je izjednačila sjajnim golom Issaha Abassa u 23. minuti. Ganski napadač je primio loptu na rubu kaznenog prostora i pogodio suprotni kut. U 33. minuti domaćin je stigao do nove prednosti.

Pogodak Abbasa iz daljine za izjednačenje:

Gavranović je poslao okomitu loptu, a Majer sjajno zabio za novu prednost. Šest minuta kasnije Abass je zabio i svoj drugi gol na utakmici.

Lovro Majer zabija za novo vodstvo Dinama:

Majer je pogriješio vračajući loptu prema svom golu, što je iskoristio napadač Rijeke, te gotovo identično kao kod prvog gola, pogodio same rašlje Livakovićeva gola.

Abbas zabija drugi pogodak iz daljine:

To nije bilo sve u prvom dijelu, u 43. minuti gosti su fantastičnim pogotkom Josipa Drmića stigli do prednosti. Drmić je lijepo primio loptu na rubu kaznenog prostora, okrenuo se i pogodaio same rašlje.

Drmić preokreće rezultat u korist Rijeke:

U nastavku susreta vidjeli smo samo jedan pogodak. Dinamo je uspio izjednačiti u 59. minuti nakon greške Labovića.

Gostujući vratar je izletio na ubačaj Modrih i pokušao boksati loptu, no to je učnio loše. Lopta se odbila do Oršića koji je pogodio za 3:3.

Oršić postavlja konačan rezultat:

U 75. minuti sudac Pejin je dosudio kazneni udarac za Dinamo, no pomoćni je sudac svirao zaleđe što je ponovljena snimka i potvrdila.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider