Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrsaljku pola sata

Liverpool protiv Atletica sve riješio u prvom poluvremenu: Jota i Mane raspjevali Anfield

Liverpool je pobijedio Atletico 2:0 na Anfieldu u 4. kolu Lige prvaka…

Sa savršene četiri pobjede iz četiri utakmice skupine B nogometaši Liverpoola su se plasirali u osminu finala Lige prvaka.

Nakon po jedne pobjede protiv Milana i Porta igrači engleske momčadi su drugi put nadjačali madridski Atletico kojeg su ovaj put, na svom Anfieldu, svladali 2-0.

Utakmica je, zapravo, bila gotova nakon samo dvadeset minuta igre. Toliko je trebalo Liverpoolu da zabije golove (Jota u 13. i Mane u 21. minuti). U 36. minuti su madridska kola dodatno skliznula nizbrdo jer je isključen Felipe i time je označena predaja gostiju. Od 69. minute za goste je igrao hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko.

gol expired Pogledajte kako je Brozović "uništio" Dinamovog krvnika: Varkom izbacio dva igrača pa neobranjivo zakucao loptu u mrežu divider

U ovoj skupini B Milan i Porto su, ranije na San Siru, odigrali 1-1 čime je talijanska momčad silno umanjila svoje šanse za proboj na drugo mjesto ljestvice. Gosti su poveli već u 6. minuti (Luiz Diaz), a unatoč pritisku i napadima Milan je do kraja samo uspio izjednačiti. Ante Rebić nije nastupio za Milan zbog ozljede gležnja.

Liverpool drži vrh ljestvice s 12 bodova. Porto ima pet, Atletico četiri, a Milan samo jedan bod. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider