Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Teško mi je objasniti..."

Utučeni Dambrauskas otkrio što je rekao igračima nakon šoka u Šibeniku: "Ovo nije Hajduk..."

Hajduk je u Šibeniku ispustio pobjedu praktički u posljednjim sekundama utakmice…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je golom Janak Mlakara vodio na Šubićevcu 1:0 do sedme minute sudačke nadoknade, usput je promašio nekoliko dobrih šansi, a onda je njegov igrač na posudbi u Šibeniku Ivan Dolček šokirao Bijele preciznim udarcem i poravnao na 1:1.

gol expired Hajduk šokiran u Šibeniku: Dolček zapaprio "svojima", pogodio u 97. minuti za izjednačenje divider

Trener Hajduk Valdas Dambrauskas izgledao je utučeno netom nakon utakmice.

„Teško mi je objasniti što se dogodilo“, kazao je Litavac tužnim glasom.

"Poveli smo, a prije toga smo imali tri-četiri dobre šanse. Nakon vodstva nismo nastavili igrati kao velika momčad. Kad vodiš 1:0, sve je moguće. Uvijek možeš primiti gol. Šibenik je u završnici krenuo naprijed i postigao taj gol za izjednačenje“, kazao je očito razočarani Dambrauskas i otkrio što je rekao svojim igračima poslije utakmice.

„Rekao sam im da nismo dobro igrali u drugom poluvremenu. Preuzimam odgovornost, ovo nije Hajduk koji želimo. Igrači su pomislili da je utakmica riješena, to mi se nikako ne sviđa“, kazao je trener Hajduka, pa ponovio već izlizane floskule u ovakvim situacijama.

"Zna da će se ovo negativno komentirati, to je posao novinara. Imamo dobru momčad i atmosferu u svlačionici. U nogometu uvijek dolazi sljedeća utakmica. Posljednjih desetak mjeseci najbolje je razdoblje Hajduka u zadnjih deset godina. Bilo je i nekih loših razdoblja. Znam da to boli igrače i navijače. Ja to osjećam, ali to je nogomet. Moramo nastaviti naporno raditi jer već u srijedu nas čeka novi veliki derbi s Rijekom", zaključio je Dambrauskas.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider