Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"jedanaesterac odlučio"

Trener Rosenborga razočaran: "Dinamo je bio bolji, ali imamo realne šanse u uzvratu"

Trener Rosenborga Eirik Horneland nije bio zadovoljan partijom svoje momčadi na Maksimiru...

Trener norveškog prvaka Eirik Horneland nije bio zadovoljan rezultatom koji je Rosenborg izvukao u prvom susretu play-off runde kvalifikacija za Ligu prvaka. Dinamo je slavio 2:0, te je stigao na mali korak od ulaska u skupine Lige prvaka.

* Rosenborg u Zagrebu nije polučio dobar rezultat?

"Jedanaesterac je prelomio utakmicu, uvukao se strah u momčad. Drugi gol je poremetio sasvim naš ritam. Petković je bio najopasniji igrač Dinama, stvarao nam je najviše problema i najviše je utjecao na krajnji rezultat."

* Bilo je prilika iz prekida za Rosenborg. Puno ste kornera i slobodnih udaraca izveli.

"Kad se igra na ovoj razini, važno je iskoristiti sve šanse. Protiv Batea i Maribora to nam je uspjelo, a protiv Dinama nije. Pita se nešto i protivnika. Očito je Dinamo kvalitetnija momčad od prijašnjih suparnika."

* Moglo je biti i gore. Dinamo je mogao zabiti još gol ili dva.

"Da, u prvom poluvremenu smo dosta visjeli. U drugom dijelu smo stali na loptu i počeli igrati, ali nismo postigli gol."

* Koliko je ovo realan rezultat i kako će se Rosenborg postaviti u uzvratu?

"Dinamo je definitivno bio bolji, to nije sporno, a mi ćemo u uzvratu morati igrati znatno više prema naprijed. Dinamo će imati više šansi za kontru, ali mi ćemo morati riskirati."

"Znali smo da će Dinamo igrati okomito, ali malo nas je iznenadila učinkovitost domaće momčadi. Dinamo je iskoristio svoje šanse. Unatoč svemu, mislim da imamo realne šanse za prolaz dalje", zaključio je trener Rosenborga.

gol expired Bjelica: Petković je preuzeo odgovornost, a Perić će biti sljedeći igrač Dinama u reprezentaciji divider

Navijači Crvene zvezde (Screenshot) Kaos u glavnom gradu Švicarske: Tridesetak srpskih huligana nasrnulo na Švicarca, policija upotrijebila oružje divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider