Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
objavio transfermarkt

Igrači koji su najviše izgubili na vrijednosti u 2019.: Rakitić treći, brazilska zvijezda prva

Neizvjesna situacija u Barceloni srušila je procijenjenu vrijednost hrvatskog veznjaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Specijalizirani portal Transfermarkt, referentna točka za procijenjene vrijednosti nogometaša, za kraj godine objavio je listu 10 igrača kojima je za najviše eura pala vrijednost u 2019.

Na vrhu je Philippe Coutinho, nekoć poznat kao brazilski čarobnjak, koji nakon odlaska iz Liverpoola nije opravdao 145 milijuna eura koliko je u njega uložila Barcelona. Danas je na posudbi u Bayernu, a njegova vrijednost pala je na 70 milijuna eura sa 140 s početka godine.

Slijedi njegov sunarodnjak Marcelo koji je pao sa 70 milijuna na 20, pa četiri igrača koja su izgubila 40 milijuna eura na procjeni vrijednosti. Među njima je Ivan Rakitić, čija je neizvjesna situacija u Barceloni srušila njegovu procijenjenu vrijednost sa 65 na 25 milijuna eura. 

gol expired Gotovo je: Mandžukić potpisao za vodeći klub katarske lige! divider

Njegov suigrač Sergio Busquets također je pao za 40 milijuna, kao i igrači ljutog rivala Real Madrida Gareth Bale i Marco Asensio.

Top 10 zaključuje kvartet koji je izgubio 30 milijuna eura na Transfermarktovoj procjeni – Edinson Cavani, Thomas Lemar, Samuel Umtiti i Nabil Fekir.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider