Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Do ljeta 2026.

Prošao sve mlađe selekcije Dinama, debitirao za prvu momčad, probao na posudbama, a sad je potpisao s Goricom

Nogometni prvoligaš Gorica dobio je pojačanje, u klub je stigao 21-godišnji veznjak Edin Julardžija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši Dinamov talent Edin Julardžija je potpisao ugovor s Goricom na četiri godine, do ljeta 2026., objavljeno je na internetskom portalu kluba.

gol expired SuperSport HNL: Raspored i rezultati utakmica 2022./2023. divider

"Iznimno sam sretan zbog dolaska u Goricu, u momčad koja ima pobjednički mentalitet i koja ostvaruje vrlo dobre rezultate posljednjih sezona. Očekujem uspješnu sezonu, kako za sebe tako i za cijelu ekipu", rekao je Edin nakon potpisivanja ugovora.

Započeo u Dinamu

Edin je svoju nogometnu karijeru započeo u zagrebačkom Dinamu, a svoj prvi profesionalni ugovor s aktualnim prvakom potpisao je u travnju 2020. godine. Posljednju sezonu i pol proveo je na posudbama, prvo u redovima Slaven Belupa, a zatim u klubu sa Šubićevca u kojem je upisao 10 nastupa u HNL-u.

gol expired Dinamo najavio lijepu gestu: Modri će pomoći da Cibona ne doživi kolaps i nestajanje divider

"U Dinamu sam prošao sve mlađe selekcije, debitirao za prvu ekipu, međutim nisam upisao značajniju minutažu pa sam priliku tražio na posudbama. Svidjela mi se ponuda koju sam dobio od Gorice i vjerujem da je Gorica najbolja opcija za moj daljnji napredak. Najbitnije mi je igrati, želim se dokazivati na terenu, a volio bih da sezonu koja je pred nama završimo u gornjem domu tablice, na mjestu koje vodi u Europu", kazao je Julardžija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider