Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ali nije jedini

Pochettino napušta Tottenham: Na vrata kuca jedan od najtraženijih europskih stručnjaka

Tottenham je označio Juliana Nagelsmanna prvom metom koja bi trebala zamijeniti Mauricija Pochettina na klupi Spursa, ali nije jedini klub iz Premierlige koji razmišlja o njemu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pochettino se ove sezone našao pod pritiskom nakon lošeg ulaska u sezonu. Tottenham je ove sezone dobio samo tri utakmice od njih ukupno 12, dok je atmosfera u momčadi nepovratno narušena i čak nekoliko igrača razmišlja o odlasku, ali tek nakon isteka ugovora.

Osim toga, Tottenham je doživio debakl u Liga kupu od Colchetsera te u Ligi prvaka protiv Bayerna, koji mu je utrpao sedam komada u Londonu. Prema The Timesu, sve je izglednije da Mauricio Pochettino iduće sezone više neće voditi Tottenham, a to znači da je već krenula potraga za novim menadžerom.

Spursi navodno žele angažirati nadarenog trenera Leipziga Juliana Nagelsmanna. 32-godišnjak se istaknuo na klupi Hoffenheima, s kojim je izborio Ligu prvaka te dvije sezone zaredom bio u top četiri Bundeslige.

Nijemac je ljetos prešao u Leipzig i odlično otvorio novu sezonu. Trenutačno se nalazi na prvom mjestu svoje skupine u Ligi prvaka te na drugom mjestu Bundeslige.

Međutim, Tottenham će se gotovo sigurno suočiti s konkurencijom jer je zanimanje za Nagelsmanna pokazao i Manchester United, dok bi Pochettino mogao karijeru nastaviti u Manchester Unitedu, Real Madridu ili PSG-u.

Kao alternativna opcija Tottenhama spominje se Brendan Rodgers, ali on ima vrlo dobru situaciju u Leicesteru i neće ga biti tako lako dovesti.

gol expired Olmo i suigrači u suzama nakon rapsodije Španjolske: Izbornik ih šokirao poslije utakmice divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider