Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Portugalac ga oduševio

Jedan od najvećih sportaša svih vremena došao pogledati Ronaldov hat-trick, a društvene mreže poludjele: "Dva GOAT-a"

Najbolji igrač američkog nogometa u povijesti Tom Brady došao je pogledati europsku inačicu na utakmici Uniteda i Spursa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legenda američkog nogometa Tom Brady bio je na utakmici Manchester Uniteda i Tottenhama te svjedočio hat-tricku Cristiana Ronalda.

Brady je s tribina Old Trafforda gledao kako portugalski čarobnjak zabija sva tri gola u pobjedi 3:2 protiv Spursa u subotu. Peterostruki dobitnik Zlatne lopte načeo je rezultat bombom iz udaljenosti u prvom dijelu, zatim je vratio vodstvo svojih poslije izjednačenja Harryja Kanea, a svoju čudesnu predstavu zaključio je golom za pobjedu u 81. minuti.

Oduševio ga Ronaldo

Brady je izgleda bio oduševljen Ronaldom jer je objavio GIF zvijezde Man Uniteda na Twitteru. Poslije utakmice Ronaldo i Brady su se pozdravili na travnjaku, a čudesan trenutak Internet je ovjekovječio komentarima.

gol expired Hat-trick Cristiana Ronalda za Manchester United: Na Old Traffordu je pao Tottenham divider

"Dva GOAT-a.“

Inače, Tom Brady je na koncu prošle sezone NFL zaključio svoju čudesnu igračku karijeru koja je trajala više od dva desetljeća i u kojoj je osvojio sedam Super Bowla i smatraju ga najvećim igračem američkog nogometa svih vremena, odnosno jednim od najvećih američki sportaša u povijesti.

"Evo nas na Old Traffordu, Cristiano Ronaldo protiv Harryja Kanea. Možda stisnem šaku, ako zabije Harry, ali danas sam za Manchester United", objavio je na društvenim mrežama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider