Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
koja je to logika?

Tisuće navijača PSG-a slavile ispred stadiona pobjedu nad Borussijom: "Naš jedini virus je PSG"

Policija je zabranila navijačima PSG-a da s tribina prate uzvratni susret osmine finala Lige prvaka, pa su se oni okupili ispred stadiona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PSG je za uzvratni susret osmine finala Lige prvaka protiv Borussije Dortmund donio odluku, prema naređenju policije, da navijača ne bude na tribinama. Tako je i bilo, no to nije spriječilo njih više od 3000 da se okupe ispred stadiona i prate utakmicu.

gol expired Zaustavljena NBA sezona! Zvijezda Utah Jazza i suigrač Bojana Bogdanovića pozitivan na koronavirus divider

"Naš jedini virus je PSG", glasila je poruka na nekoliko transparenata među okupljenim navijačima, koji su unatoč upozorenjima da se ne okupljaju u velikim masama odlučili podržati svoj nogometni klub.

Na velikom ekranu Parka prinčeva nogometaši su mogli vidjeti atmosferu izvan stadiona, gdje su navijači pozorno pratili, slavili, ludovali kada je PSG nadoknadio zaostatak iz prve utakmice te s ukupnih 2:1 prošao u četvrtfinale Lige prvaka.

gol expired Oglasio se zaraženi nogometaš Juventusa: "Poštujte pravila. Napravite to za sebe i svoje voljene" divider

Nakon pobjede igrači PSG-a proslavili su prolaz s navijačima tako da su se pojavili na balkonu stadiona te zajedno s njima pjevali, skakali, slavili. Scene iz Pariza koje obilaze svijet istovremeno su fascinantne i bizarne.

Potpuno je neshvatljivo da se u jeku koronavirusa tako velika masa ljudi okupi na jednom mjestu i pritom riskira zarazu koja je do sada oduzela 4638 života diljem svijeta, najviše u Kini (3056). U susjednoj Italiji od koronavirusa je umrlo 827 ljudi.

gol expired Liverpool ispao: Atletico preživio nemoguće, pa u produžetku zabio tri gola i eliminirao prvaka Europe! divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider