Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ronaldo, gdje si?"

Pljušte kritike na račun Cristiana Ronalda, no možda mu je bolnije ono što je otkrio bivši liječnik Real Madrida

Cristiano Ronaldo odradio je prvu utakmicu nakon stanke zbog koronavirusa za zaborav.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon blijede izvedbe u uzvratnoj utakmici polufinala Coppa Italije, prve utakmice u Italiji nakon stanke zbog koronavirusa, Cristiano Ronaldo bio je izložen brojnim kritikama tamošnjih medija.

Portugalski napadač Juventusa promašio je jedanaesterac u 16. minuti prvog poluvremena, te je do kraja utakmice bio nevidljiv i neprepoznatljiv. Mnogima je takva izvedba sjela kao budali šamar, s obzirom da je tijekom karantene Cristiano Ronaldo bio jedan od najmarljivijih i najaktivnijih sportaša.

gol expired Dok su neki organizirali orgije, mlada zvijezda Engleske je u karanteni pomogla nahraniti gladnu djecu, naučila je znakovni jezik divider

Svakodnevno je trenirao i naporno radio da se vratio što spremniji u nastavku sezone, no osim fizičke izdržljivosti i snage, Cristiano Ronaldo nije pokazao ništa drugo. To su mu odmah na nos nabili i talijanski mediji.

"Ronaldo, gdje si? Nakon tromjesečne stanke zbog korone Alien CR7 je ponovno postao ljudsko biće. Promašio je jedanaesterac, a prava forma još je miljama daleko. To nije bila njegova večer", napisao je Tuttosport.

"Neprecizan i nespektakularan. CR7 i dalje ima dosta toga za nadoknaditi", stoji u tekstu Corriere dello Sporta.

gol expired "Vidoviti" Nagelsmann predvidio da će Olmo zabiti, svi su oduševljeni: "Zato smo ga doveli" divider

Na društvenim mrežama su mnogi njegovu izvedbu nazvali gorom od one Ante Rebića, koji je u 16. minutim nekoliko sekundi nakon što je Cristiano Ronaldo promašio kazneni udarac, zaradio crveni karton zbog kung-fu udarca na Danilu.

Ni njega društvene mreže nisu štedile, pa je njegov potez postao predmet sprdnje i izvor dobre zezancije.

Ove kritike na račun Cristiana Ronalda stigle su svega nekoliko dana nakon što je bivši liječnik Real Madrida Jesus Olmo javno izjavio da je u Realu najkompletniji sportaš bio Gareth Bale, a ne Cristiano Ronaldo.

"Gareth Bale je vjerojatno najbolji sportaš kojeg sam vidio. On me najviše impresionirao u svim aspektima", kazao je Jesus Olmo. 

Svi znaju kako takve stvari pogađaju Portugalčev ego...

gol expired Internet se sprda s Rebićevim potezom za izravni crveni: Neke fore su jednostavno za skinut kapu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider