Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uključite se u aukciju

Suze od milijun dolara: Maramica kojom je Messi brisao lice prodaje se na aukciji, možete se uključiti

Sretni se k koji se dočepao Messijeve maramice s oproštajne presice u Barci mogao bi postati milijunaš...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Lionel Messi oprostio se od Barceloninh navijača emotivnim govorom na konferenciji za medije i rasplakao se usred svog obraćanja javnosti, a komadić papira kojim je obrisao suze završio je na online aukciji.

Zanima vas početna cijena? Milijunčić! Ako se želite uključiti u aukciju, možete to učiniti OVDJE.

gol expired Messi se u suzama oprostio od Barcelone: "Nisam spreman, teško se nosim s ovim..." divider

Oči vas ne varaju, dobro ste pročitali, čovjek koji je poslije tog sad već ikonskog trenutka imao toliko poduzetničkog duha da se sjetio pokupiti Messijevu maramicu, mogao bi uskoro postati milijunaš.

Naime, nedavno se pojavila na aukcijskom sajtu Mercado Libre i prodaje se za milijun dolara! Aukcijska platforma potvrdila je kako maramica sadrži Messijeve suze i šmrklje.

Toliko je vlasnik tražio za početak, a pojavi li se dovoljno fanatičan Barcin navijač, ima tu lovu i spreman je se odreći samo kako bi u svom posjedu imao maramicu kojom je Messi obrisao suze s lica na odlasku iz katalonske metropole, može se uključiti u aukciju.

Vlasnik bi mogao zaraditi i više, nađe li se još koji zainteresirani milijarder koji voli Messija i uključi se u bidanje.

Dođe li do toga, postat će to neslužbeno najbizarnija aukcija ikad, a čovjek koji ju kupi će zauvijek biti žigosan kao najveći Messijev fan u povijesti i vjerojatno jedan od najekscentričnijih bogataša svih vremena. Da nema te pare, bio bi najveći luđak ikad, ali luđake s tom lovom nazivaju ekscentricima…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider