Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nikola pao na njega

VIDEO Stravičan lom noge u Premier ligi: Šokirani Vlašić zaplakao kad je vidio što se dogodilo nakon duela

Nikola Vlašić nehotice je slomio nogu nogometašu Burnleyja, Ashleyju Westwooda.

Na utakmici West Ham Uniteda i Burnleyja u Londonu vidjeli smo grozne scene. Nogometašu Burnleyja, Ashleyju Westwoodu dogodila se stravična ozljeda noge nakon jednog duela s Nikolom Vlašićem.

Utakmica je bila prekinuta oko dvadeset minuta, a Westwood je prebačen u bolnicu. Westwoodu se dugo ukazivala pomoć nakon što mu je gležanj napravio punu rotaciju, a taj je prizor užasnuo sve igrače, najviše Vlašića.

Nogometašu Burnleyja su prema proceduri odmah dali kisik, no prilikom napuštanja terena se čak malo i nasmijao kada je prolazio pokraj suigrača.

Dislocirani gležanj odmah mu je namješten na terenu, a vidjet ćemo koliko su ozlijeđeni živci i ligamenti. Sezona je, jasno, za njega završena, a prema prvim prognozama na povratak će čekati najmanje šest mjeseci.

Obojica krenuli za loptom, Vlašić mu pao na gležanj

Vlašić je odmah sugerirao da se nešto grozno dogodilo, a kasnije je čak i zaplakao od šoka. Hrvatskog su reprezentativca tiješili suigrači, ali i protivnički igrači.

Sve se dogodilo u 22. minuti kada je Vlašić pokušao doći do lopte koju Westwood nije uspio dobro kontrolirati te je pružio nogu nakon čega je Vlašić pao, očito na gležanj 32-godišnjeg Engleza.

Treba istaknuti kako se nije radilo o nekom žestokom prekršaju kao u slučaju Eduarda da Silve već o nesretnom slučaju. 

Utakmica je završila 1:1, a Burnley je imao i neiskorišteni 11-erac. Nikola Vlašić igrao je do 65. minute kada ga je zamijenio Benrahma.

Snimku duela pogledajte ovdje

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider