Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''San je raditi s njim''

Gerrard toliko impresioniran Hrvatom da ne može predstaviti pojačanje: ''Protrčao bi kroz zid za vas''

Menadžer Glasgow Rangersa Steven Gerrard priznao je da ga je impresivna forma Nikole Katića spriječila da ubaci u prvu postavu ovoljetno pojačanje Filipa Helandera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gerrard je ovo ljeto potrošio četiri milijuna eura na dovođenje Šveđanina Filipa Helandera iz Bologne, kojeg je označio kao igrača koji bi trebao upasti u prvih 11. Međutim, novo pojačanje još uvijek čeka na debi u dresu Rangersa.

Razlog tome su sjajne igre mladog hrvatskog reprezentativca Nikole Katića. I umjesto Helandera, Steven Gerrard je morao odabrati Katića za partnera s Connorom Goldsonom u zadnjoj liniji, jer Hrvat je procvjetao nakon prve godine u Škotskoj.

''Niko se vratio u takvom pozitivnom raspoloženju nakon jakog turnira s mladom hrvatskom reprezentacijom ovog ljeta i prelio je tu formu u novu sezonu. To je vjerojatno razlog zašto još nisam predstavio Filipa Helandera'', objasnio je legendarni Gerrard.

gol expired Katić strijelac u golijadi Rangersa, pogodak Livaje u pobjedi AEK-a divider

''Uvijek kažem igračima da naprave sve što mogu kako bi zadržali svoje mjesto. Niko je mentalno vrlo jak momak. Ne srami se pogreške, a to je jako važno ako se želite razvijati i rasti kao igrač'', dodao je menadžer Rangersa.

Malo je reći da je Gerrard impresioniran Hrvatom.

''Apsolutni je san s njim raditi, profesionalan je i robustan. Protrčao bi kroz zid za vas. Predviđam da će biti samo bolji i bolji i siguran sam da ima mentalitet da bude Rangersov igrač'', zaključio je.

Atraktivna Francuskinja ''ukrala'' pažnju u finalu Liverpoola i Chelseaja Manuela Nicolosi (Screenshot Twitter)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider