Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ludnica u Engleskoj

Šok za Manchestere: Stao pobjednički niz Uniteda, Newcastle srušio City!

Liverpool ima priliku nadoknaditi bodove koje je izgubio u međusobnom ogledu s Manchester Cityjem, koji je doživio šokantan poraz.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gradski rivali iz Manchestera prosuli su bodove u prvim utakmicama 24. kola engleske Premierlige.

Posebno je šokantan bio poraz Cityja od Newcastela (2:1). Građani su poveli nakon samo 25 sekundi golom Aguera i činilo se da će to biti lagana pobjeda momčadi Pepa Guardiole, ali Svrake su u drugom poluvremenu senzacionalne okrenule rezultat.

U 66. minuti izjednačio je Rondon, a pobjedu Newcastleu, koji je uoči utakmice bio prvi iznad crte ispadanja, donio je Ritchie u 80. minuti iz penala koji je skrivio Fernandinho.

Ovakvim raspletom najsretniji je vodeći Liverpool, koji se ima priliku vratiti na sedam bodova prednosti nad najvećim konkurentom za naslov ako u srijedu pobijedi Leicester.

Nakon osam uzastopnih pobjeda pod vodstvom Olea Gunnara Solskjaera, stao je pobjednički niz Manchester Uniteda. Na svom Old Traffordu odigrali su 2:2 protiv Burnleyja, koji je sve do 87. minute vodio 2:0 golovima Barnesa i Wooda. Ipak, Pogba je prvo smanjio zaostatak u 87., pa je Lindelof donio bod u 92. minuti.

U ostalim utakmicama Arsenal je svladao Cardiff (2:1), Fulham je u golijadi srušio Brighton (4:2), Everton je pobijedio Huddersfield (0:1), dok je Wolverhampton bio uvjerljiv protiv West Hama (3:0).

U srijedu se susreću Bournemouth - Chelsea, Southampton - Crystal Palace, Liverpool - Leicester i Tottenham - Watford.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider