Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kuha se, kuha

Villarreal u Split stigao po Europu i sjajnog igrača Hajduka, tako je otišao i Vlašić

Španjolski mediji tvrde kako je Villarreal ozbiljno zainteresiran za Stipu Biuka.

Nogometaši Hajduka danas od 21:00 igraju utakmicu sezone. Na Poljud stiže Villarreal koji ima veliku prednost od 4:2 iz prve utakmice.

Hajduk sanja čudo i prolaz protiv jakih Španjolaca koji su u posljednje dvije sezone osvojili Europsku ligu i igrali polufinale Lige prvaka.

Bijeli bi eventualnim porazom mogli ostati bez dobre zarade, ali i bez sjajnog igrača. Navodno su čelnici Villarreala oduševljeni Stipom Biukom i u Split su došli završiti milijunski posao.

gol expired Hajduk u svojoj povijesti ima više nastupa u Europi od Villarreala divider

Biuk je najtraženiji igrač Hajduka na tržištu, povezivalo ga se sa Romom, Manchester Cityjem, Sampdorijom…, a sada bi mogao u Španjolsku.

Mladi 19-godišnji hajdukovac odličan je bio u prvoj utakmici, tu su ga Španjolci pozorno gledali i odlučili da je on taj.

gol expired Talijani otkrili Dinamov transfer godine: Marko Pjaca vraća se na Maksimir? divider

Tako je otišao i Nikola Vlašić

Nikola Vlašić je otišao iz Hajduka u Everton 2016. nakon dvoboja playoffa Europke lige. Englezi su se zaljubili u Vlašića i odmah su dali rekordan iznos za nekog igrača Hajduka.

No vratimo se na Biuka. On trenutno prema Transfermarktu vrijedi 4,5 milijuna eura, a Hajduk će sigurno tražiti više za svog dragulja.

Biuk je u dresu prve momčadi već upisao 52 nastupa, zabio je pet golova i dodao sedam asistencija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider