Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
slomio mu nos?

Izazvao Messija prije utakmice, pa mu ''promijenio izgled'' brutalnim startom: Internet gori od reakcija

Prije utakmice rekao je da se veseli igranju protiv Messija pa ga je u jednom startu brutalno poslao na pod.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Susret Manchester Uniteda i Barcelone imao je zanimljivu uvertiru – stoper engleske momčadi Chris Smalling rekao je uoči utakmice da se veseli igranju protiv Lionela Messija, dodavši onako sportski drsko ''da ga vidimo''.

Ova priča dobila je poprilično brutalan nastavak nakon pola sata igre na Old Traffordu. Smalling je u jednom startu vrlo čvrsto ramenom uletio u Messija. Budući da je Englez mnogo korpulentniji od Argentinca, oko 20 kilograma teži i ''za glavu'' viši, izgledalo je to prilično brutalno.

Messi je završio u krvi i liječnička služba morala je intervenirati, zakrpavši ga poput boksača koji je upravo primio seriju jakih udaraca. Do starta je Messi stigao ''zakuhati'' gol za pobjedu Barcelone kada je lijepom loptom pronašao Luisa Suareza, čiji udarac je Luke Shaw skrenuo u vlastitu mrežu.

Ivan Rakitić (Foto: AFP) ''Nevidljivi'' Rakitić dobio pohvale nakon Old Trafforda, nije demantirao navodni odlazak divider

Međutim, nakon što ga je Smalling ''izbio iz cipela'', nije napravio previše, a s obzirom na Smallingove najave prije utakmice, ova situacija izazvala je mnogo reakcija na društvenim mrežama.

Čini se da je Smalling doista pronašao način za zaustavljanje Messija, šale se mnogi, iako mu je pomogao i sudački kriterij Gianluce Rocchija, koji je dopustio mnogo "tučnjave". Tako je ovaj start prošao potpuno nekažnjeno, čak i bez prekršaja.

Messi će nakon svega morati na pregled. Završio je ozbiljno natučen, stradali su mu nos i oko, pa će liječnici Barcelone, javljaju španjolski mediji, u narednim danima ustvrditi ima li ozbiljnijih posljedica i je li nešto puklo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider