Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POVIJESNI TRANSFER

Službeno: Lionel Messi potpisao za PSG!

Sjajni Argentinac potpisao je do 2024. godine.

Lionel Messi je novi igrač PSG-a. Potpisao je ugovor do 2024. godine, a stigao je kao slobodan igrač.

PSG je objavio da će službeno predstavljanje argentinske zvijezde biti sutra, s početkom u 11 sati na stadionu Parka prinčeva.

Kako bi najavili dolazak velike zvijezde, Francuzi su objavili videozapis na svojim društvenim mrežama. Bilo je tu nekoliko sekvenci Pariza, Eiffelovog tornja, ali svima je za oko zapeo jedan drugi detalj.

gol expired Real Madrid tuži čovjeka zbog kojeg je Messi otišao iz Barcelone u PSG: Sporni ugovor s Amerikancima! divider

Naime, prikazana je svlačionica PSG-a i slobodno mjesto između dva ponajbolja igrača pariškog sastava, Kyliana Mbappea i Neymara.

Desetka pripada brazilskom nogometašu, dok je sedmica rezervirana za Mbappea, što znači da će Messi odabrati neki drugi broj. Iako su neki nagađali kako će odabrati broj 30 koji je nosio u debiju za prvu momčad Barcelone, to se ipak neće dogoditi.

Prema propisima francuske Ligue 1, broj 30 rezerviran je za vratare.

Navijači dočekali Messija u zračnoj luci

Messi je stigao u francusku prijestolnicu oko 15:30. U parišku zračnu luku sletio je u društvu svoje supruge i djece, oca i osobnog asistenta.

Inače, navijači francuskog kluba već su imali prilike vidjeti Lionela Messija, on im je mahnuo iz zgrade u zračnoj luci u bijeloj majici sa znakovitim natpisom "Ovo je Pariz".

Naravno, prva stvar koju mora obaviti po dolasku u Pariz jest liječnički pregled prije potpisa za novi klub.

Messi je stigao na liječnički pregled

Liječnički pregled obavit će u Američkoj bolnici u zapadnom dijelu Pariza. Radi se o privatnoj neprofitnoj bolnici koja je osnovana davne 1906. godine.

Pred ulazom u bolnicu već stoji jako osiguranje koje očekuje dolazak argentinske zvijezde.

Njegov dolazak u bolnicu zabilježile su brojne televizijske kamere. Također, ispred bolnice je već nekoliko stotina navijača uz jake mjere osiguranje, a osim privatnog osiguranja, ispred bolnice su i naoružani policajci.

Dok traje liječnički pregled argentinski zvijezde u pariškoj bolnici, PSG je objavio još jedan videozapis na svojim društvenim mrežama.

Sada su u kratkom videozapisu objavili šest Zlatnih lopti koje je Messi osvojio u svojoj karijeri, dok je u pozadini jedan od pariških simbola, Eiffelov toranj.

Čeka se službena potvrda transfera

Fabrizio Romano, talijanski novinar koji se specijalizirao za transfere, tvrdi da je Lionel Messi uspješno obavio liječničke preglede. Sada će krenuti prema hotelu u kojem odsjeda.

Nakon toga trebala bi stići službena potvrda transfera, a prije koji trenutak pariški klub objavio je još jedan videozapis na svojim društvenim mrežama.

Ovo je sad već treći videozapis s kojim se Messijev dolazak, a ovaj put fokus je na svlačionici. Prikazana je argentinska zastava između dva ormarića, jedan je od Neymara, a drugi je od Kyliana Mbappea. 

Upravo bi oni trebali predstavljati ubojiti napadački trio s kojim će PSG krenuti u lov na trofej Lige prvaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider