Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uložili čak milijun eura

Skandal u Barceloni: Otkrivena igra uprave kluba; napadali igrače i legende, uključujući i Messija?

Novi veliki skandal nazire se u Kataloniji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odnosi unutar Barcelone nisu najbolji u posljednje vrijeme, a situaciju bi dodatno mogla pogoršati najnovija otkrića.

Kako javlja radijska postaja Cadena SER, Barcelona je za gotovo milijun eura unajmila PR tvrtku kojoj je zadatak bio ''čistiti'' ugled predsjednika Josepa Marije Bartomeua i istovremeno naštetiti ugledu bivših i sadašnjih igrača i ostalih osoba bliskih Barceloni.

Kako saznaje Cadena SER, tvrtka 13 Ventures upravlja s oko 100 računa na Twitteru i Facebooku s kojih je napadala i kritizirala, između ostalih, Lionela Messija, Gerarda Piquea, Xavija, Carlesa Puyola i Pepa Guardiolu. Messija su, primjerice, prozivali zbog odgađanja potpisa novog ugovora.

gol expired Wilder tvrdi da bi prebio Tysona iz najboljih dana, Iron Mike napokon odgovorio divider

Na meti nisu bili samo igrači nego i Bartomeuovi protukandidati na izborima za klupskog predsjednika poput Víctora Fonta.

Barcelona je priznala suradnju sa spomenutom tvrtkom, ali demantiraju da su ih angažirali radi spomenutih akcija i tvrde da ne odgovaraju za njihove objave.

gol expired Guardiola mnoge iznenadio odlukom nakon vijesti o drakonskoj kazni za Man City divider

Međutim, Cadena SER objavila je da posjeduje dva izvještaja – jedan je analiza razvoja spomenutih računa na društvenim mrežama, a drugi je izvještaj o kampanji protiv spomenutog Victora Fonta, pretendenta na mjesto predsjednika.

Kampanja navodno traje još od 2017., a cifru od nešto manje od milijun eura uplatili su u šest rata preko raznih klupskih odjeljenja.

gol expired Bjelica se ispričao zbog ponašanja u Osijeku: "Nisam se ponio gospodski" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider