Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
igor više nije mogao

Ovo je prvi kandidat za Bišćanova nasljednika: U Rijeku stiže Kekov miljenik?

Slovenac Simon Rožman prvi je kandidat za novog trenera Rijeke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igor Bišćan jučer je (ne)očekivano dao ostavku na mjesto trenera Rijeke. Ova je vijest iznenadila one navijače koji nisu pratili medije posljednjih dana jer ovakav se potez najavljivao u špekulacijama o mogućem Bišćanovu preuzimanju U-21 reprezentacije.

Zasad je sigurno samo to da Rijeka traži novog trenera nakon što je ovaj iskreno priznao kako nije više mogao raditi u uvjetima u kakvima je radio. Znamo svi kako je Armada zbog Bišćana i njegova pomoćnika Pilipovića bojkotirala domaće utakmice, što je bio veliki uteg za klub. Predsjednik Mišković čvrsto je bio iza njega, ali skupilo se previše negativne energije posljednjih tjedana i Bišćanu je sve to jednostavno bilo previše.

Kada se proteklih dana spominjala mogućnost da na Rijekinu klupu dođe Nenad Gračan, mnogim se navijačima dizala kosa na glavi. Malo je onih koji su nakon njegove epizode na klupi U-21 Hrvatske bili uvjereni da je Gračan traženi trener.

gol expired Rijeka slavila u susjedskom derbiju, Bišćan nakon pobjede podnio ostavku! divider

Možda su Mišković i suradnici nakon tog probnog balona puštenog u medije malo pratili komentare navijača na društvenim mrežama pa je sad glavni kandidat za Bišćanova nasljednika ustvari nasljednik Matjaža Keka.

Simon Rožman Slovenac je koji je prije pet godina postao najmlađim trenerom u tamošnjem nogometu vodeći Celje. Ima tek 36 godina i odnedavno je slobodan nakon razlaza s Domžalama, u kojima u posljednjih osam utakmica nije ostvario niti jednu pobjedu.

No Rožman je navodno miljenik Matjaža Keka, a osvajanje Kupa s Domžalama i ranije drugo mjesto u prvenstvu s Celjem zalog su blistave trenerske budućnosti mladog stručnjaka. Preporuka legendarnog bivšeg trenera sigurno će imati težinu u razgovorima koji su dijelom već obavljeni. Čeka se bijeli dim s Rujevice.

Navijači Partizana sprdali Delije zbog tenka (Screenshot) Ne sprdaju ih samo u Hrvatskoj zbog tenka, Grobari ismijali Delije na derbiju: ''Država cijela zna'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider