Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I dalje u Bayernu, ali...

Još nije rekao posljednju riječ: Ribery u 37. godini dolazi u Premierligu?

S Bayernom je završio, ali njegova igračka karijera nije gotova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Franck Ribery će do 30. lipnja biti igrač Bayerna, nakon čega će završiti njegova era u Bavarskoj koja je trajala punih 12 godina.

Prije nekoliko mjeseci je njemački gigant objavio kako neće produžiti ugovore s Francuzom koji je ovog proljeća proslavio 36. rođendan.

Riberyja je vrijeme pregazilo, već dugo je očito da više nije sposoban igrati na vrhunskoj razini, ali on se ne predaje.

Po isteku ugovora ne planira se umiroviti nego želi nastaviti igračku karijeru, a to bi se, piše njemački Kicker, moglo dogoditi na sasvim neočekivanoj adresi.

Bivšeg francuskog reprezentativca u svoje redove želi dovesti Sheffield United. Jedan od najstarijih nogometnih klubova na svijetu izborio je povratak u Premierligu poslije 12 godina, osvajanjem drugog mjesta u Championshipu u prošloj sezoni.

Svjesni su da će im trebati pojačanja za nadmetanje s onim najboljima pa se žele pojačati, a jedna od glavnih meta im je upravo Ribery.

Očito ne mareći previše što je zagazio u 37. godinu života, u Sheffieldu su uvjereni da će im Francuz donijeti puno toga dobroga

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider