Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kiks Milana

Fantastični Cristiano Ronaldo vratio Juve privremeno na vrh Serie A

U susretu 16. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je u Torinu pobijedio Udinese s 3-1 vrativši se barem privremeno na vrh ljestvice Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Torinska Stara dama je sav posao obavila u prvom dijelu postigavši tri gola. Dva je zabio Cristiano Ronaldo (9, 39), a jednog Leonardo Bonucci (45+1). Do kraja susreta gosti su uspjeli tek ublažiti poraz, u četvrtoj minuti sudačke nadoknade zabio je Ignacio Pussetto.

Atalanta se nakon slavlja u Ukrajini protiv Šahtara i plasmana u osminu finala Lige prvaka nije uspjela oporaviti i poražena je na gostovanju kod Bologne s 1-2. Rodrigo Palacio (12) i Andrea Poli (53) zabili su za domaćine, dok je pogodak za momčad iz Bergama zabio Ruslan Malinovski (60). Mario Pašalić je igrao cijeli susret za Atalantu.

gol expired Mourinho u terenu s igračima proslavio dramatičnu pobjedu na jednom od najtežih gostovanja divider

Milan je na San Siru ponovo razočarao odigravši tek 0-0 protiv Sassuola. Ante Rebić nije nastupio za domaći sastav.

U prvom nedjeljnom susretu Verona, koju vodi Ivan Jurić, i Torino su odigrali 3-3 nakon što je domaćin u posljednjih 20 minuta zabio tri gola. Torino je poveo golovima Cristiana Ansaldija (37, 61) i Alexa Bernguera (55), no Verona je uspjela iščupati bod. Strijelci su bili Giampaolo Pazzini (70-11m), Valerio Verre (77) i Mariusz Speinski (84).

Na ljestvici vodi Juventus s 39 bodova, Inter je drugi s bodom manje, ali i utakmicom manje, dok je Lazio treći s 33 boda.

gol expired Rakitić još uvijek opasno živi: Barcin "krivac za sve" opet na udaru, El Clasico će sve reći divider

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider