Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dvaput gubili pa ipak slave

Atalanta uoči utakmice godine izvela ludi preokret: Za pobjedu zabili u 93. minuti!

Prije gostovanja u Ukrajini gdje u srijedu imaju imperativ pobjede, Atalanta je uspjela uzeti sva tri boda u Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Konkurent zagrebačkog Dinama za prolazak u osminu finala nogometne Lige prvaka, Atalanta iz Bergama u susretu je 15. kola talijanskog prvenstva na svom terenu svladala Veronu sa 3:2 (1:1) pogotkom u sudačkoj nadoknadi.

Gosti. koje vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić. vodili su sa 1:0 i 2:1 golovima Di Carminea (23, 57), no domaći su uspijevali poravnati preko Malinovskog (44) i Muriela (64-11m), da bi važna tri boda Atalanti osigurao Djimsiti (90+3) u samoj završnici susreta.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić odigrao je čitavu utakmicu za Atalantu koja se s ova tri boda probila na peto mjesto sa 28 bodova, koliko ima i šesti Cagliari, bod više ima četvrta Roma, a dva više treći Lazio. Verona je ostala deveta sa 18 bodova, koliko ima i osma Parma.

Uoči posljednjeg, 6. kola u skupini C Lige prvaka Manchester City je sa 11 bodova osigurao prvo mjesto i plasman u osminu finala, drugi je Šahtar sa šest bodova, treći Dinamo ima pet, a četvrta Atalanta četiri boda. U srijedu će od 18:55 igrati Dinamo - Manchester City i Šahtar - Atalanta, drugoplasirani sastav nakon tih dvoboja izborit će nastup u osmini finala Lige prvaka, treći će nastaviti natjecanje u Europskoj ligi, dok će četvrti završiti svoj europski put.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider