Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima cijelu kolekciju

Golišava zvijezda Real Madrida nastavlja zaluđivati obožavateljice: Pokazao nove tetovaže!

Sergio Ramos ponosno je pokazao svoje najnovije tetovaže...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sergio Ramos ponosno je pokazao svoje najnovije tetovaže. One su mu očito fetiš, ima ih cijelu kolekciju. Ipak je našao mjesta na prsima da istetovira ime svojeg nedavno rođenog sina Adriana. On mu je četvrto dijete u braku s Pilar Rubio.

Ivan Rakitić (Foto: AFP) Rakitić sanja o umirovljenju u najdražem klubu: Barca značajno spustila cijenu, a oni ni da čuju divider

Ispod imena sina stavio je lik Isusa Krista, a ispod njega inicijale RR, valjda aluzija na bračni par Ramos – Rubio. Desno je postavio broj 06, a lijevo 14, a ispod brojeva naslov memoara slavnog čileanskog književnika Pabla Nerude na engleskom jeziku: I conffes that I have lived.

Ramos je u ožujku ugazio u 35. godinu života, no kapetan Real Madrida ni ne pomišlja objesiti kopačke o klin.

Ugovor s Realom traje mu do ljeto iduće godine. Ne samo da ga namjerava odraditi do kraja nego očekuje da mu predsjednik Kraljevskog kluba Florentino Perez ponudi produljenje.

Kaže da se osjeća sjajno, i na fizičkom i psihičkom planu. Ramos svako malo na Instagramu objavljuje fotografije s fitness-treninga, uglavnom u golišavom izdanju, valjda kako bi potvrdio besjede o tjelesnoj moći, a i zadobio stotine tisuća lajkova svojih obožavatelja, odnosno obožavateljica koje se na ovakve fotografije najviše oglašavaju.

Na kraju krajeva, sva se to plaća. Velike zvijezde odlično zarađuju na društvenim mrežama, ako se pitate zašto uporno objavljuju takve fotografije. Ramos stalo ističe da vodi uredan, sportski život i da brine o svojem tijelu. Mora se priznati da izgleda još uvijek jako utegnuto.

gol expired Sramotan potez MMA borca: Nije želio pustiti gušenje pa napao poznatog UFC-ovog suca divider

Mnogi ga smatraju ponajboljim obrambenim igračem svoje generacije, a cijenjen je i zbog svojih golgeterskih i asistentskih sposobnosti. Ove sezone postao je najbolji strijelac među braničima u povijesti Primere. Ukupno je u elitnoj španjolskoj ligi postigao 72 golova.

Dva u dresu Seville i 70 u dresu Real, čime je pretekao dosadašnjeg rekordera Ronalda Koemana, bivšeg stopera Barcelone koji je postigao za Blaugranu 67 golova. Doduše, Nizozemac je došao do te brojke u više nego dvostruko manje utakmica, no to ne umanjuje Ramosov uspjeh.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider