Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakav divljak

Bizarna reakcija igrača Ajaxa: Brutalno ismijavao suparnika, upitao ga hoće li i zaplakati

Pomalo bizarna scena obilježila je utakmicu Getafea i Ajaxa u šesnaestini finala Europske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lanjski polufinalist Lige prvaka Ajax doživio je poraz u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige na gostovanju kod Getafea. U jednoj vrlo frustrirajućoj utakmici za vodeću momčad nizozemskog prvenstva domaćin je slavio s 2:0.

Ajax u cijeloj utakmici nije uputio udarac u okvir vrata i svega je dva puta pokušao to napraviti. Nizozemski sastav jednostavno nije imao svoju večer na španjolskom tlu, što je rezultiralo i brojnim frustracijama.

gol expired Brekalo fantastičnim golom pokrenuo Vukove, čudesan preokret Rangersa divider

Jedna je od njih i reakcija Ryana Babela, koji je u 55. minuti susreta ismijavao suparničkog igrača Allana Nyoma, za kojeg je vjerovao da glumi bol koju mu je upravo on nanio prekršajem.

U jednoj borbi za loptu između dvojice spomenutih igrača Nyom je pao na tlo, Babel je nastavio juriti za loptom. Nakon nekoliko sekundi sudac je zaustavio susret i pokazao Babelu žuti karton, dok se istovremeno Nyom "valjao" po travnjaku od bolova.

gol expired EKSKLUZIVNO Vrsaljko za Dnevnik Nove TV iz Madrida: "Možemo i hoćemo napraviti pravi rezultat na Euru" divider

Babel je iste sekunde kada je dobio karton pao na tlo i počeo imitirati Nyoma kako se valja, a zatim je, kada je uvidio igrača Getafea da ustaje na noge, napravio isto. Nyom je počeo šepati, Babel mu se unio u lice, rukama počeo gestikulirati "hoćeš li plakati?" i zatim također krenuo šepati pored njega.

Sudac nije želio oštrije kazniti Babela zbog neprofesionalnog ponašanja, koje je Nizozemac nakon utakmice komentirao ovako:

"Ne znam bih li to ponovio. Dogodilo se dok sam bio vruće glave. Taj je tip zaista iritantan. Nisam impresioniran Getafeom. Idući tjedan igramo pred svojim navijačima, odigrat ćemo bolje, i to s drugim sucem", komentirao je Babel nakon susreta.

BABEL IMITIRA NYOMA

gol expired Barcelona dovela napadača i razbjesnila mnoge: Kritike pljušte, u njegovu bivšem klubu "poludjeli" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider