Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
sad još i to...

Slučaj Ronaldo trese Juventus: Prijeti mu dvogodišnja suspenzija?

Bivši napadač otkrio je svoj slučaj koji dosta podsjeća na Ronaldov.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Potez Cristiana Ronalda na posljednjoj utakmici protiv Milana uzburkao je duhove u Juventusu. Portugalac je odjurio sa stadiona nakon zamjene u 55. minuti; logički se nameće pitanje je li sve u redu u svlačionici Juventusa, ali to bi mogao biti najmanji problem za Ronalda i Staru damu.

"Dogodilo mi se to prije 12 godina na utakmici Roma - Lazio. Capello me zamijenio, poludio sam i otišao doma. Međutim, morao sam se brzo vratiti zbog antidopinške kontrole, inače bih riskirao dvogodišnju suspenziju", rekao je o Ronaldovu potezu Antonio Cassano, bivši talijanski napadač, a danas televizijski analitičar.

Mertens slavi pogodak protiv Liverpoola (Foto: AFP) Predsjednik talijanskog velikana poludio: Zbog neposluha prodaje polovicu prve momčadi divider

Njegove riječi snažno su odjeknule, mnoge sada zanima hoće li biti posljedica zbog Ronaldova demonstrativnog napuštanja stadiona.

Ovo je već druga utakmica zaredom u kojoj je Ronaldo ranije izašao iz igre, a Maurizio Sarri objasnio je to lakšim problemima s ozljedom.

gol expired Naslućuje se postava za Slovačku: Je li izbornik otkrio karte i bi li Rakitić igrao i da je zdrav? divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider