Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nema dalje

Ronaldo razljutio i Talijane zbog dodjele, suluda teorija o Modriću i Zlatnoj lopti

I Cristiano Ronaldo u ponedjeljak je primio jednu nagradu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok su ostali najbolji svjetski nogometaši u ponedjeljak navečer bili u Parizu, Cristiano Ronaldo bio je u Milanu. Kada je saznao da neće osvojiti Zlatnu loptu, odlučio je preuzeti nagradu za najboljeg nogometaša u Italiji, koja se dodjeljivala istu večer.

Na večeri Gran Gala di Calcio Portugalac je trijumfirao u kategoriji najboljeg napadača i ukupno najboljeg igrača u Serie A. Ronaldo je tako postao prvi koji je dobio nagradu za najboljeg nogometaša u tri lige - engleskom Premiershipu, španjolskoj Primeri i talijanskoj Serie A.

Zanimljivo, i ovaj je put Ronaldo došao u središte pažnje medija zbog Zlatne lopte iako nije bio na dodjeli. Sada mu je na neki način zbog nedolaska u Pariz ''spustio'' Virgil Van Dijk, kojeg je pak odmah na društvenim mrežama zbog izjave napala Ronaldova sestra.

gol expired Ronaldova sestra pobjesnila: Nije joj dobro sjela šala, napala je Van Dijka divider

U autu čekao proglašenje

U Italiji su ga pak napali neki novinari poput Tancredija Palmerija, bivšeg novinara Gazzette, koji radi za beIN i CNN. On je na Twitteru sa svijetom podijelio sljedeću stvar.

''Cristiano Ronaldo trenutak proglašenja najboljeg igrača Serie A čekao je u svom automobilu. Kada je stigao taj trenutak, napokon je ušao u dvoranu, dok su njegovi tjelohranitelji uperili baterijske lampe u kamere.''

gol expired Gospodin Modrić: Velike Lukine riječi uz fotografiju s Messijem zaradile tisuće reakcija, pohvalila ga i Barca divider

Chiellini ima teoriju 

Prema mišljenju talijanskih medija, Ronaldo se za takav potez odlučio kako bi izbjegao pitanja o Zlatnoj lopti. No o njoj je zato pričao njegov suigrač Giorgio Chiellini. On je uznio suludu teoriju zavjere po kojoj je Luka Modrić prošle godine nezasluženo dobio tu nagradu.

''Ronaldu je Zlatna lopta ukradena prošle godine. Iza toga stoji Real Madrid. To je bilo očito. Pa to nije bila ni najbolja godina Luke Modrića. Ove je godine bilo teško izabrati između Ronalda, Messija i Van Dijka, to je kao da morate birati između Federera, Nadala i Đokovića'', ispalio je legendarni Talijan.

gol expired Drogba deset godina nakon krađe protiv Barce ispunio obećanje, na noge digao i Messija divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider