Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To se još nije dogodilo

Sukob dva slomljena čovjeka koji je podijelio Španjolsku: ''Ostao sam u šoku, ništa mi nije htio reći''

Bivši španjolski izbornik Roberto Moreno održao je u četvrtak konferenciju za novinare kao odgovor na izjave Luisa Enriquea tijekom njegova službenog predstavljanja kao novog španjolskog izbornika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Katalonac Roberto Moreno jasno je rekao da nema pojma o razlozima koji stoje iza odluke Luisa Enriquea da prestane računati na njega u reprezentaciji.

''Nitko nije znao koliko će trajati situacija s Luisom Enriqueom, ali mi smo se o svemu savjetovali s njim'', rekao je Moreno prisutnim novinarima.

''Prije sastanka 12. rujna rekao mi je da sam napravio ono što sam morao napraviti i da se osjeća ponosnim na mene i što sam odlučio uskočiti u tako teškim trenucima'', dodao je.

Enrique je označio Morena nevjernim te ga je optužio da mu je htio ''oduzeti'' Španjolsku i tijekom Eura 2020.

gol expired Olmo i suigrači u suzama nakon rapsodije Španjolske: Izbornik ih šokirao poslije utakmice divider

"Odluka da ne bude u stručnom stožeru samo je moja. Nije bio odan. Jasno mi je rekao da će biti izbornik na Euru, a da će se nakon toga vratiti da mi bude pomoćnik. Ne želim nikoga kao što je on u ekipi, nije dobro biti preambiciozan", rekao je Luis Enrique.

"Bio sam šokiran kad me izostavio iz reprezentacije. Pogotovo jer su svi znali što se događa osim mene. Deset dana bio sam slomljen i razmišljao o tome što sam učinio krivo Luisu Enriqueu, a on mi ništa nije htio reći. Ne znam što sam napravio da me izostavi. Bio sam najsretniji kad se vratio, najviše od svih sam ga htio ponovno vidjeti na treningu reprezentacije i biti dio njegova stožera na predstojećem Euru. Vjerojatno nikad neću saznati zašto se sve ovo dogodilo", izjavio je Moreno.

Moreno je na kraju zahvalio Enriqueu na provedenih devet godina zajedno i na suradnji u Barceloni.

gol expired Kovačićev gol postao hit na internetu: Oglasio se i Mateo, oduševljeni Lampard otkrio anegdotu i plan divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider