Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"došao je u obilazak, ali.."

Legenda Man Utd-a otkrila kako su na bizaran način ostali bez velikog pojačanja: Bio bi to napad za pamćenje

Mogli su imati jedan od jačih napada možda čak i u povijesti nogometa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arjen Robben nije uvijek bio ćelav; sada već davne 2004. još je imao kosu i bio je jedan od najtraženijih 20-godišnjaka u Europi.

Za njegove usluge otimali su se mnogi, a na kraju je završio u Chelseaju iako je bio jako blizu Manchester Uniteda, otkrio je legendarni stoper tog kluba Rio Ferdinand.

gol expired Hazard se obratio razočaranim navijačima Reala koji su mu priredili spektakularni doček divider

Ferdinand je na Instagramu odgovarao na brojna pitanja navijača, a jedno je bilo tko je bolji u najboljim danima: Robben ili Ryan Giggs?

"Biram Giggsyja, ali Robben, uh, bio je opak. Znali ste da dolazi s desna na lijevu, ali bekovi to nisu mogli zaustaviti. Rekao bi: 'Ući ću na lijevu nogu i nećeš me zaustaviti', a tako bi i bilo", rekao je.

gol expired Nema prekida prvenstva, Talijani igraju dokad treba: Pada li u vodu UEFA-in plan? divider

"Kakav igrač. Trebali smo ga potpisati u Manchester Unitedu. Mislim da je čak došao u naš trening kamp. Prošetao je uokolo, ali nije mi se svidio miris pa je otišao u Chelsea. Nisam mogao vjerovati. Bio bi nam sjajno pojačanje", dodao je.

Doista, kada se pogleda Unitedova momčad iz sezone 2004./2005., bila bi to navala za pamćenje: spomenuti Giggs, mladi Cristiano Ronaldo, njegov vršnjak Wayne Rooney i Ruud van Nistelrooy. Još da se svima njima pridružio i Robben…

gol expired Nema prekida prvenstva, Talijani igraju dokad treba: Pada li u vodu UEFA-in plan? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider