Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
napokon slavlje

Rijeka slavila kod Gorice i izborila četvrtfinale Kupa

U posljednjem susretu osmine finala hrvatskog nogometnog Kupa Rijeka je na gostovanju pobijedila drugoligaša Goricu 3-0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Golove za branitelja naslova pobjednika Kupa postigli su Domagoj Pavičić (57), Mario Gavranović (81) i Zoran Kvržić (84).

Zanimljivo, bila je to prva pobjeda Rijeke nakon četiri uzastopna poraza u prvenstvu (Osijek 1-2, Dinamo 1-3, Lokomotiva 0-1) i Europskoj ligi (Austrija Beč 1-4).

Drugoplasirana momčad druge lige je plasman u osminu finala izborila domaćom pobjedom protiv GOŠK-a 3-0, međutim Rijeka je ipak bila pretežak ispit. Domaćin se dobro držao u prvom poluvremenu, no aktualni hrvatski prvak je u nastavku stisnuo gas i s tri gola rutinski stigao do pobjede.

Rijeka je povela u 57. minuti Pavičićevim golom sa 16 metra. Gavranović je odigrao odličnu povratnu loptu Pavičiću, koji je sa 16 metara pogodio donji desni kut. Na 2-0 je povisio Gavranović u 81. minuti nakon ubačaja Zorana Kvržića, a među strijelce se upisao i Kvržić koji je tri minute kasnije odličnim udarcem s ruba kaznenog prostora zabio za 3-0.

Rijeka će u četvrtfinalu gostovati u Zaprešiću kod Intera, a u preostale tri utakmice sastaju se Dinamo - Istra 1961, Rudeš - Lokomotiva, te Osijek - Hajduk.

Sve četiri utakmice na rasporedu su srijedu, 29. studenoga 2017. godine.

PAROVI ČETVRTFINALA KUPA - 29. studenog

Dinamo - Istra 1961
Rudeš - Lokomotiva
Inter Zaprešić - Rijeka
Osijek - Hajduk
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider