Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ozbiljna solucija

Real spreman ponuditi Modrića u senzacionalnoj razmjeni za zvijezdu Serie A od 60 milijuna eura

Kako prenosi dio medija, Real Madrid želi ponuditi Luku Modrića kako bi potpisao stopera Intera Milana Škriniara.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slovački reprezentativac Milan Škriniar etablirao se kao jedan od najboljih braniča Serie A, ali i u Europi zahvaljujući svojim nastupima za Inter. Škriniar je jedan od ključnih razloga zbog kojeg Nerazzurri imaju najbolju obranu u Italiji. 25-godišnji stoper je ove sezone upisao 30 nastupa i upisao jednu asistenciju protiv Bologne.

Prema španjolskom listu El Desmarque, a kako navodi Daily Star, Real je zainteresiran za Škriniara i spreman ponuditi hrvatskog veznjaka Luku Modrića u zamjenu. Navodi se kako bi Inter rado volio vidjeti Modrića u svom dresu.

Kapetan Vatrenih je dosad skupio 24 nastupa ove sezone za Real, postigavši pet golova i upisavši isto toliko asistencija. No, kako Modrić ima već 34 godine bliži se njegov kraj u Madridu.

Škriniar je trenutno procijenjen na 60 milijuna eura prema Transfermarktu, sastavni je dio momčadi od kada se priključio iz Sampdorije, postigavši četiri gola u 116 nastupa u svim dosadašnjim natjecanjima.

25-godišnji Slovak bio bi nadogradnja u obrani Reala, ali ako ga Inter i odluči pustiti, postoji dobra šansa da ne bi bio dovoljan samo Modrić, nego još i određen iznos.

gol expired Guardiola najavio otkaz i podigao veliku prašinu: Nalet iskrenosti ili traženje alibija pred sudar s Realom? divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider