Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
iduća dva kola ključna

Real Madrid pobjegao Barceloni na +2, čudesna asistencija Benzeme za pobjedu Kraljeva

Real Madrid upisao je tri boda na gostovanju u Kataloniji kod davljenika Espanyola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida slavili su bez Luke Modrića na gostovanju kod Espanyola u sklopu 32. kola španjolskog prvenstva. Real nije bio uvjerljiv, ali je bilo dovoljno za pobjedu i "bijeg" na +2 u odnosu na Barcelonu.

Trenutak magije u redovima Reala dogodio se u 45. minuti prvog poluvremena kada je jednu spuštenu loptu glavom s ruba kaznenog prostora Karim Benzema primio na desnoj strani šesnaesterca i okrenut leđima od gola petom proigrao Casemira koji je lakoćom zabio za 1:0.

gol expired Bivši napadač Hajduka riješio slovenski derbi, sudac se osramotio zaboravivši jednu od važnijih stvari divider

Benzema je asistirao petom, a lopta je pritom prošla kroz noge braniču Espanyola i savršeno došla do Casemira koji ju je čvrto stisnuo pored nemoćnog Diega Lopeza, bivšeg vratara Reala.

GOL CASEMIRA

Real je tijekom cijele utakmice bio dominantniji, stvorio je više prilika, ali je istovremeno morao strepiti do samog kraja, jer bi Espanyol s vremena na vrijeme zaprijetio iz nekog prekida ili polukontre kada bi previše igrača madridskog kluba došlo u napad.

gol expired Velika sramota i debakl bivšeg prvaka Europe: Slavni njemački klub ostao bez Bundeslige divider

Uoči posljednjih šest kola Real Madrid ima dva boda prednosti u odnosu na Barcelonu, ali i nešto lakši raspored do kraja, pogotovo u iduća dva kola.

Oba kluba imaju po susreta do kraja, ali Barcelona u iduće dvije utakmice mora igrati protiv Atletico Madrida doma i u gostima kod Villarreala. Real Madrid dočekuje Getafe i ide u goste Athletic Bilbau. Nije jednostavno, ali je jednostavnije od Barcinog rasporeda.

gol expired Ante Rebić zabio pogodak u rušenju Rome i vratio Milan u igru za Europu divider

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider