Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
braniči donijeli tri boda

Real slavio na teškom gostovanju, suparnički navijači skandirali Luki Modriću

Real Madrid slavio je kod Alavesa s 2:1 u prvom subotnjem susretu španjolskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid slavio je s 2:1 kod Alavesa u prvom subotnjem susretu 15. kola španjolske Primere. Sergio Ramos i Dani Carvajal bili su strijelci za Kraljevski klub, koji je ovom pobjedom barem privremeno skočio na prvo mjesto ljestvice. 

gol expired Ždrijeb za EURO 2020: Hrvatska saznala grupu, otvara 14. lipnja s Engleskom na Wembleyju! divider

Luka Modrić napustio je travnjak u 80. minuti kada ga je zamjenio Valverde, a prilikom izlaska iz igre i navijači Alavesa pozdravili su ga gromoglasnim pljeskom. 

Utakmica je odigrana u vrlo teškim kišnim uvjetima, u kojima se bolje snašao Real Madrid. Dvama golovima braniča, Sergija Ramosa i Danija Carvajala, Kraljevski klub stigao je do punog plijena uoči derbija 15. kola između Atletico Madrida i Barcelone u Madridu.

gol expired Snimke svlačionice Barcelone nakon 4:0 poraza kod Liverpoola: Pogledajte ta izbezumljena lica divider

Prvo poluvrijeme nije ponudilo većih uzbuđenja, a prvi pogodak pao je u 52. minuti. Toni Kross ubacio je loptu na pet metara, a tamo je najbrži i najviši bio kapetan Reala Ramos. Manje od 15 minuta kasnije Ramos je skrivio kazneni udarac koji je realizirao Lucas Perez.

Samo četiri minute kasnije Carvajal je bio najspremniji na jedan odbijanac u kaznenom prostoru domaćina i pospremio loptu u praznu mrežu nakon što je prvotni pokušaj obranio Pacheco.

Real je pobjedom otišao na 31 bod, tri više od Barcelone, koja ima susret manje, ali i gostovanje kod Atletico Madrida.

Mario Mandžukić i Ivan Perišić (Foto: AFP) Ništa od prvog Hrvata na Old Traffordu: Talijanski velikan ušao u utrku za Mandžukića divider

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider