Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogodio ih FIFA virus

Težak udarac za Real: Nova ozljeda, desetkovani čekaju teškog protivnika

Zinedine Zidane je u problemima nakon što je već nekoliko igrača otpalo za nastavak Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vratar reprezentacije Kostarike i Real Madrida Keylor Navas ozlijedio je butni mišić u susretu protiv Hondurasa i po svemu sudeći pauzirat će dva tjedna.

Navas se zbog ozljede vratio u Madrid početkom ovoga tjedna i propustio je posljednji susret u kvalifikacijama protiv Paname.

"Proveli smo niz testova koji su pokazali ozljedu desnog butnog mišića. Još nije poznato koliko će Navas pauzirati, no sigurno neće braniti ovog vikenda, a upitno je hoće li se oporaviti do nastavka Lige prvaka," poručili su iz Reala.

U redovima Kraljevskog kluba izvan stroja su i Mateo Kovačić, Gareth Bale, Karim Benzema i Marcelo, kao i Dani Carvajal koji bi zbog problema sa srcem mogao propustiti nekoliko mjeseci, pa čak i cijelu sezonu.

Umjesto Navasa priliku na vratima Reala dobit će rezervni vratar Kiko Casilla, a trener Zinedine Zidane možda pruži priliku i svojem sinu Luci.

Real Madrid u subotu očekuje nastavak prvenstva i gostovanje kod Getafea, a potom u utorak, 17. listopada ogled protiv Tottenhama u Ligi prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider