Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
twerkanje glavna zabava

Razuzdani party igrača Cityja uoči Dinama: Zaručnica prekinula Sterlingov klinč s djevojkom

Nogometaši Manchester Cityja burno su proslavili rođendan Raheema Sterlinga.

U srijedu od 18:55 u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka Dinamo na Maksimiru dočekuje Manchester City. Gostima ta utakmica rezultatski nije bitna jer su već osigurali prvo mjesto u skupini, dok bi Dinamu pobjeda donijela prolaz u nokaut-fazu Europske lige, a možda i Lige prvaka.

Gosti pak na Maksimiru žele prekinuti lošu formu koja ih prati posljednjih tjedana. City je upisao samo dvije pobjede u posljednjih sedam utakmica, dok u Ligi prvaka nije pobijedio još od 3. kola.

Nije jasno s kojim će sastavom Pep Guardiola istrčati na Maksimir, ali engleski mediji unatoč svemu predviđaju šarenih prvih 11. Među onima koji bi trebali dobiti odmor najveće su zvijezde Kevin de Bruyne i Raheem Sterling. Ovaj potonji uoči dolaska u Zagreb proslavio je 25. rođendan.

Phil Foden (Foto. AFP) Velika prilika za Dinamo: City bi mogao zaigrati s ovih šest mladića, jedan već potvrđen divider

Snimke su obišle društvene mreže i možemo reći kako je tulum bio prilično divlji. Sterling je rođen na Jamajci pa je erotski nabijen ples bio glavna zabava na rođendanskom slavlju. U dancehall ritmovima djevojke su twerkale, a jedna je izvela točka na Sterlingu.

Ne znamo radi li se o nekom poznatom, ali njegova zaručnica Paige Milian prekinula je taj izazovni ples te maknula djevojku od svog zaručnika. No onda je i sama zaplesala na isti način.

gol expired Dinamo – Manchester City sudi Španjolac: Odgovara li to Modrima? divider

Sterling je stigao kao ''Great Gatsby'' i cijeli je tulum bio u temi dvadesetih godina prošlog stoljeća. Dobro se zabavljao i John Stones, koji je lakše ozlijeđen i upitan je za nastup na Maksimiru. Pogledajte kako je to izgledalo.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider