Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rasplet krize u Dinamu

Nakon trosatne drame na Maksimiru objavili: Bjelica više nije trener Dinama!

Nenad Bjelica više nije trener Dinama, objavili su s Maksimira.

Više od tri sata trajali su pregovori na Maksimiru nakon kojih su se službeno iz Dinama oglasili priopćenjem u kojem šturo navode kako Nenad Bjelica više nije trener Modrih.

''GNK Dinamo i gospodin Nenad Bjelica dogovorili su sporazumni raskid poslovne suradnje. Klub zahvaljuje Nenadu Bjelici na dosadašnjoj suradnji i rezultatima koje je ostvario kao trener Dinama.''

gol expired Bjelica nakon razlaza: ''Nisam se posvađao s Mamićem, nisam ovo očekivao'' divider

Zasad nisu poznati detalji bolnog razlaza. Podsjetimo, Dinamo je do kraja ugovora trebao osječkom treneru isplatiti nešto više od dva milijuna eura.

Nenad Bjelica stigao je na Maksimir jutros nakon 9 sati na razgovor o prekidu ugovora nakon što je Dinamo već otpisao trenera koji mu je donio najveće uspjehe u Europi u posljednjih 50 godina zbog njegova neprihvaćanja jednostrane odluke o smanjenju plaće.

''Raskinuli smo na obostrano zadovoljstvo, nismo se ni stigli posvađati'', rekao je novinarima Bjelica.

Hoće li Dinamo nakon Bjelice i dalje odlično igrati u Europi?

Ukupno glasova:

Ono što je svima upalo u oko je da je Bjelica izašao iz automobila splitskih registarskih oznaka. On je, naime, stigao na pregovore sa splitskim odvjetnikom Tomislavom Kasalom. Radi se o odvjetniku koji zastupa Udrugu ''Nogometni sindikat'' i Hajduk te je član FIFA-ine komisije za sporove. Također, zastupa i nekolicinu igrača Dinama.

Kako saznajemo, u klubu su bili malo iznenađeni što je Bjelica stigao s odvjetnikom na prvi razgovor u klub nakon izbijanja sukoba. Prema informacijama koje su stizale s terena, Bjelica nije zaboravio na otpuštene članove svog trenerskog stožera koji nisu imali pravo na odštetu te je htio njih namiriti u ovom bolnom razlazu.

Novi trener bit će dosadašnji stručnjak na čelu mlade momčadi Igor Jovićević, kojeg klub uskoro treba potvrditi. On je zasad jedini kandidat za Bjeličina nasljednika.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider