Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prvi hrvat na old traffordu?

Ugledni Rai Sport tvrdi: Inter daje Brozovića Manchester Unitedu za Conteovog miljenika

Marcelo Brozović mogao bi postati prvi Hrvat u dresu Manchester Uniteda ako se nagađanje uglednog Rai Sporta ispostavi točnim.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ugledni talijanski medij Rai Sport tvrdi da je trener Intera Antonio Conte spreman odreći se hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića kako bi doveo svojeg omiljenog igrača iz doba kada je bio trener Juventusa - Paula Pogbu.

"Inter je spreman iskoristiti Brozovića kao dio ponude za Pogbu, koji bi ponovno postao igrač Antonija Contea", prenosi Rai Sport.

gol expired Bale ispričao urnebesnu anegdotu o hrvatskom kapetanu Modriću: "Najgori je, 100 posto" divider

Inter bi čini se dao Brozovića i novac Manchester Unitedu, koji ionako traži najbolje riješenje za Pogbu. Podsjetimo, osim što je često ozlijeđen, Pogba se nije najbolje uklopio u sustav Ole Gunnara Solskjaera u Crvenim vragovima, te se njegov odlazak spominje već jedno dulje vrijeme.

Juventus, njegov bivši klub, je veliki rival Interu za dovođenje sjajnog francuskog vezanjaka, baš kao i Real Madrid čiji ga trener Zinedine Zidane silno želi vidjeti u svojim redovima iduće sezone.

Kada bi se realizirala priča Rai Sporta Marcelo Brozović bi postao prvi Hrvat koji bi na sebe navukao dres kluba s Old Trafforda.

gol expired Jordanov suigrač o okrutnosti koju je trpio: "Vrijeđao me od prvog dana. Na treningu me nokautirao" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider