Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
parižani u egzilu

PSG napušta Francusku? "Ako treba, igrat ćemo u inozemstvu"

PSG bi svoje utakmice Lige prvaka mogao igrati izvan Francuske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vladinom su odlukom u Francuskoj do rujna zabranjeni sportski događaji na kojima se okuplja više od 5000 ljudi, što je nagnalo čelnike francuske nogometne lige na otkazivanje daljnjeg nastavka prekinutog prvenstva, a čelnike aktualnog prvaka PSG-a na razmišljanje o odigravanju domaćih utakmica u Ligi prvaka izvan Francuske.

gol expired Stigla jaka potvrda: Bjelica na korak od velikana, prihvatio uvjete divider

"Poštujemo odluku francuske Vlade. Naš je plan nastaviti natjecanje u Ligi prvaka uz pristanak UEFA-e, kad god i gdje god se budu odigravale utakmice. Ako ne možemo igrati u Francuskoj, igrat ćemo u inozemstvu, tamo gdje ćemo imati najbolje uvjete za naše igrače i gdje će naši djelatnici biti sigurni", izjava je predsjednika PSG-a Nassera Al-Khelaifija, koju su u utorak prenijeli francuski mediji.

PSG se preko Borussije Dortmund plasirao u četvrtfinale Lige prvaka prije nego što je pandemija izazvana širenjem novog koronavirusa proširila i Europom te prekinula natjecanja, kako u domaćim ligama, tako i u europskim klupskim natjecanjima. Uzvratna utakmica PSG-a i Borussije odigrana je bez nazočnosti gledatelja na pariškom Parku prinčeva.

gol expired Legenda slobodne borbe uvjerava: "UFC borci su prevareni. Stipe je najbolji primjer toga" divider

UEFA je svim državama članicama dala rok do 25. svibnja da se izjasne o sudbini njihovih domaćih natjecanja, a prema nepotvrđenim informacijama plan je Europskog nogometnog saveza dovršiti ovogodišnje izdanje Lige prvaka i Europske lige.

Francuska je s više od 23.000 umrlih četvrta zemlja svijeta po broju smrtnih slučajeva povezanih s bolešću COVID-19 koju izaziva novi koronavirus, iza SAD-a, Italije i Španjolske.

gol expired Argentinska legenda tvrdi da su Maradona i Šuker dogovorili ishod utakmice: "Počeli su dogovori svuda po terenu" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider