Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veliki udarac

PSG bez Mbappea, ali i Atalanta jako oslabljena uoči spektakla u Ligi prvaka

Josip Iličić neće igrati 12. kolovoza protiv PSG-a u četvrtfinalu Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener trećeplasiranog sastava talijanskog nogometnog prvenstva Atalante Gian Piero Gasperini izjavio je kako nije optimist u vezi s nastupom 32-godišnjeg slovenskog ofenzivnog veznjaka Josipa Iličića u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Paris SG-a koji će se igrati 12. kolovoza u Lisabonu.

Iličić je još u lipnju ozlijedio desni gležanj, a iako je početkom srpnja nastupio u nekoliko utakmica, posljednji put protiv Juventusa 11. srpnja, bilo je očito kako nije na svojoj uobičajenoj razini.

"Pratit ćemo njegovo stanje iz dana u dan, ali čini mi se da će teško biti spreman. Mi nemamo nikoga s njegovim karakteristikama, on je fundamentalan za našu igru. Trenutačno njegovu poziciju popunjavaju malo Pašalić, malo Malinovskij, a malo i Gomez koji može igrati sve. Mi smo bez Iličića kao Juventus bez Dybale, Lazio bez Immobilea ili Inter bez Lukakua", izjavio je Gasperini.

Kako će Atalanta biti bez Iličića u četvrtfinalu, tako će Paris SG najvjerojatnije morati igrati bez francuskog reprezentativnog napadača Kyliana Mbappea, koji je ozlijedio lijevi gležanj u finalu francuskog kupa prije pet dana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider