Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poslušajte pjesmu

Prvi strijelac HNL-a Josip Drmić snimio duet s folk-pjevačicom iz Zadra

Josip Drmić već je neko vrijeme u glazbenim vodama, ali ovo mu je dosad najveći projekt u Hrvatskoj.

Najbolji strijelac dosadašnjeg dijela Prve HNL, Josip Drmić snimio je spot za pjesmu ''Zašto mi to radiš?'', koju izvodi zajedno s folk-pjevačicom iz Zadra, Oliverom Matijević.

Hrvat iz Švicarske poznat je po svojem žaru za glazbu, a nije čekao kraj nogometne karijere da se ozbiljnije baci u glazbene vode. Josip se bavi glazbenom produkcijom, a sudjelovao je i u pisanju stihova ove pjesme.

"Mamiš me danju, mamiš me noću, igraš mi se s glavom, samo tvoje tijelo hoću. Zaljuljaj kukovima, pokaži sve što imaš, nek' noćas sve zaigra, nek' ljubav dominira", dio je koji Drmić pjeva u ovom glazbenom broju.

''Kao što mnogi znaju, ja sam netko tko je otvoren za sve, a pogotovo kad je muzika u pitanju, tad nema granica. Ovaj put sam u sasvim drugačijoj ulozi, ali sretan što sam dio ovog projekta!

Htio sam nešto drugačije i ova pjesma je autobiografska, a samim time je i drugačija i posebna. Olivera i ja smo našu ideju pretvorili u stvarnost i napravili ovu pjesmu, bilo je tu mnogo muke, ali na kraju mislim da smo dočarali poruku ove pjesme…'' napisao je Drmić na Instagramu.

Drmić je predvodio Rijeku s 14 golova protekle jeseni, najviše u Prvoj HNL. Istaknuo je nedavno kako mu je sjajno u Rijeci i Hrvatskoj i ne misli se vraćati u Norwich, s kojim ima ugovor do ljeta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider