Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Senegalac se snašao

Ludi kraj: Gorica u 95. minuti s(p)retno izvukla bod na Aldo Drosini

15. kolo Hrvatski Telekom Prve lige otvoreno je dvobojem u Puli na stadionu Aldo Drosina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Istra 1961 i Gorica osvojili su po jedan bod nakon što su u petak odigrali 2:2 (1:1) u prvoj utakmici 15. kola Prve HNL.

Istra je povela u 3. minuti, kad je prvijenac u dresu Puljana postigao litavski internacionalac Karolis Luakžemis. Gorica je do izjednačenja došla u 38. minuti. Pogodak za 1:1 postigao je glavom bosansko-hercegovački nogometaš Aleksandar Jovičić. Novo vodstvo Istri donio je povratnik u HNL i bivši reprezentativac, Riječanin Ivan Močinić, u 62. minuti.

Sekunde su dijelile Puljane od treće pobjede u ovoj sezoni, a prvoj još od 3. kolovoza, kad je u nevjerojatnom spletu okolnosti, u posljednjoj minuti sučevog dodatka, lopta došla do snalažljivog Cherifa Ndiayea koji je u padu gurnuo loptu pokraj vratara Josipa Čondrića i donio Gorici jedan bod.

Istra je privremeno zasjela na sedmo mjesto sa 12 bodova, jednim više od Intera i Slaven Belupa te dva više od Varaždina koji je na začelju. Gorica je ostala na šestom mjestu sa 22 boda. Vodeći Dinamo ima 37 bodova, četiri više od Hajduka.

Utakmicu na stadionu Aldo Drosina sudio je Duje Strukan iz Splita.

Strijelci: 1:0 Karolis Laukžemis (3), 1:1 Aleksandar Jovičić (38), 2:1 Ivan Močinić (62), 2:2 Cherif Ndiaye (90+4)

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider