Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
setiene, snađi se

Barcelona u teškoj situaciji: Propao im bitan transfer, njihov plan pada u vodu?

Katalonski velikan lako bi mogao ostati neobavljena posla u ovom prijelaznom roku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona nije uspjela dovesti napadača Valencije Rodriga Morena. Pregovori su pukli, pa će Rodrigo ostati udarna igla Šišmiša, javljaju katalonski mediji.

Barca je u potrazi za napadačem nakon ozljede Luisa Suareza, a operacija dovođenja Rodriga bila je vrlo komplicirana.

Plan je bio sljedeći: Barca je namjeravala dovesti Bruna Fernandesa iz Sportinga i odmah ga posuditi Valenciji do kraja sezone, nadajući se da bi joj Valencia u tom slučaju prepustila Rodriga. Oba igrača stajala bi Barcu oko 60 milijuna eura.

gol expired Suci se oglasili o Karačićevim koracima: "Ne želiš biti taj koji će odlučiti finale, ali..." divider

Međutim, Valencia nije pristala na takvu pogodbu – bili su voljni pustiti Rodriga na posudbu samo s obvezom otkupa. Problem je i što Fernandesa želi Manchester United, koji je odmah ''podebljao'' ponudu. Sporting bi tako trebao zaraditi oko 80 milijuna eura na Fernandesu, koji se uskoro očekuje u Manchesteru na liječničkim pregledima i potpisu ugovora.

Sve u svemu, Barcelona je ostala bez napadača, a do kraja transfernog roka ostala su nepuna tri dana. Iz kluba je stigao demanti da je Barcelona zainteresirana za Dušana Tadića kao alternativu Morenu, a ne planiraju ni dovesti neko pojačanje ''reda radi'' kao svojevremeno Kevina Princea Boatenga.

gol expired Prelijepa srpska sutkinja postala viralni hit nakon što je Federeru opalila opomenu zbog psovanja divider

Tako bi Quique Setien, pišu katalonski mediji, lako mogao dobiti naputak da se do kraja sezone snađe s onime što ima na raspolaganju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider