Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakav otac, takva kći

Preslatka Salahova kći postala zvijezda: Anfield erumpirao kada je zabila gol

Anfield se oprostio od sezone scenama na koje je teško ostati ravnodušan.

Liverpool u dramatičnoj završnici Premierlige ipak nije uspio. Redsi su odradili svoje i s 2:0 pobijedili Wolverhampton, ali Brighton nije izdržao protiv Manchester Cityja i Građani su uzeli novi naslov.

Liverpoolu za utjehu ostaju individualne nagrade koje su pobrali njihovi igrači: Alisson Becker najbolji je vratar, a Virgil Van Dijk igrač Premierlige, dok su Sadio Mane i Mohamed Salah podijelili titulu najboljeg strijelca.

Mane i Salah nakon utakmice su pozirali sa zlatnom kopačkom, a ubrzo se dogodila scena koja je mnoge oduševila. Salahu se na terenu pridružila njegova kći, koja je iskoristila priliku i uzela djelić slave svome ocu.

Djevojčica je uzela loptu i krenula prema golu, a još uvijek prepuni Anfield zastao je i čekao da ubaci loptu u mrežu. Napetost je rasla kako se približavala golu, a tribine su erumpirale kad je loptu progurala preko crte taman ispred čuvenog Kopa.

Očito joj se svidjelo zabiti pogodak na punom Anfieldu, pa je zabila još jedan, a reakcija tribina opet je bila ista, baš kao kad golove zabija njezin otac.

Pritom je pokazala i sasvim solidno baratanje loptom; čini se da jabuka ne pada daleko od stabla, a navijači Redsa oprostili su se od sezone scenama na koje je teško ostati ravnodušan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider