Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vlašić debitirao za West Ham

Kakav je to stroj za golove: Ronaldo u povratničkoj utakmici zabio dva gola za pobjedu Uniteda

Sve oči bile su uperene na Old Trafford gdje je Manchester United ugostio Newcastle.

Svoj povratak na Old Trafford Cristiano Ronaldo je okrunio s dva pogotka u pobjedi Manchester Uniteda 4:1 nad gostujućim Newcastleom u dvoboju 4. kola engleske Premier lige.

Portugalac je u prvom nastupu nakon 2009. na kultnom stadionu, na kojem je postao nogometnom superzvijezdom, postigao prva dva pogotka domaće momčadi. Prvi put je zatresao mrežu na kraju prvog poluvremena (45+2), a nakon što je Manquillo izjednačio u 56. minuti, Ronaldo je vratio prednost "crvenim vragovima" u 62. minuti.

Do kraja dvoboja pobjedu Manchester Uniteda za uspon na čelno mjesto ljestvice potvrdili su Bruno Fernandes (80) i Jesse Lingard (90+2).

City slavio u Leicesteru

Na drugom je mjestu gradski rival Manchester City, koji je je s minimalnih 1:0 slavio na gostovanju kod Leicestera. Jedini pogodak postigao je Bernardo Silva u 62. minuti.

Dinamov suparnik u Europskoj ligi, West Ham United, odigrao je utakmicu bez golova na gostovanju u Southamptonu. Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić je u igru ušao u 63. minuti, ali nije uspio utjecati na promjenu rezultata.

Jedan gol je bio dovoljan Arsenalu za domaću pobjedu nad Norwichem, kojom su 'topnici' pobjegli s dna ljestvice. Prvi pogodak u novoj sezoni postigao je Pierre-Emerick Aubameyang u 66. minuti.

Trossard je pogotkom u 90. minuti na gostovanju kod Brentforda Brightonu donio treću pobjedu u četiri utakmice i treće mjesto na ljestvici sa devet bodova.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider