Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pep ga brani

Poniženi Sarri otkrio zašto se nije rukovao s Guardiolom nakon povijesne blamaže

Maurizio Sarri dugo će pamtiti ovu nedjelju, baš kao i navijači Chelaseaja…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester City opet izgleda kao onaj stroj iz prošle sezone kada se momčad Pepa Guardiole prošetala jakom Premierligom. U nedjelju je na Etihadu to trebao biti derbi, no utakmica se pretvorila u noćnu moru za Chelsea.

City je imao 4:0 nakon 25 minuta, a na kraju je završilo sa šesticom u mreži gostiju za još jedno izdanje u serijalu ''Six nad the city''. Bio je to najveći poraz Chelseaja otkad se igra Premierliga. Prije 28 godina sa 7:0 su isprašeni od Nottingham Foresta.

Nakon utakmice Pep Guardila je krenuo prema Mauriziju Sarriju, ali je Talijan samo prošao pored njega. Katalonac se čudio i dobio je tek utješnu nagradu, stisak ruke legendarnog Gianfranca Zole.

Pred novinarima je kolegijalno pokušao opravdati kolegu riječima kako ga razumije jer u ovoj ligi trenerima nije lako u prvoj sezoni, naročito ako vlasnici ne stoje iza vas. A to se upravo događa Sarriju kojem već mediji sapunaju stolicu znajući kako je brutalna politika Chelseaja prema trenerima.

''Sve je u redu, nije me vidio, između nas nema problema'', rekao je Pep.

Uostalom, to je tvrdio i Sarri, iako mu malo tko vjeruje.

''Nisam ga vidio. Požurio sam u svlačionicu i u tom ga trenutku nisam vidio. Naravno da ću ga pozdraviti, mi nemamo nikakvih trzavica'', rekao je Sarri.

Pogledajte snimku i procijenite sami.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider