Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakav odlazak sa scene

Polomio Mbappea i umirovio se: Klupska je legenda, ali svijet ga je upoznao zbog krvničkog starta

Francuski stoper imao je veliku karijeru, ali nije se baš dostojanstveno oprostio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kylian Mbappe izdržao je svega 30 minuta u povratku nogometa u Francuskoj -nakon pola sata igre u finalu Kupa Francuske polomio ga je kapetan Saint-Etiennea Loic Perrin i poslao ga na štake.

Bio je to krvnički start, reklo bi se "za zatvor", a Perrin je dobio izravan crveni karton. Ispostavilo se da je to bio i njegov oproštaj od nogometa - francuski klub objavio je da njihov kapetan odlazi u mirovinu s 34 godine.

Perrin je lokalni dečko koji je cijelu karijeru proveo u Saint-Etienneu. Pridružio im se s 12 godina, a za prvu momčad igrao je 17 godina, od 2003. do 2020.

Valerie Loureda (Instagram/Screenshot)) Sreća zbog skinutih kilograma: Zaplesala kad je vidjela koliko je pokazala vaga divider

U Saint-Ettieneu ima status legende, ali nije bio naročito poznat izvan francuskih krugova. Nakon što je krvnički startao na Mbappea, dobio je svojih pet minuta slave.

Kao rezultat Perrinova ne baš dostojanstvenog oproštaja, Mbappe će propustiti barem jednu utakmicu Lige prvaka, onu četvrtfinalu protiv Atalante. Nema sumnje da i vatreni navijači iz Bergama sada znaju tko je Loic Perrin.

Neki u šali sugeriraju da odlazi kao legenda Saint-Ettienea i Atalante. Vidjet ćemo može li talijanska hit-momčad iskoristiti ovu nenadanu pomoć i senzacionalno proći do polufinala.

gol expired Kakva ironija: Zbog Bogdanovićevog suigrača je prekinut NBA, a sada je zabio prvi koš u nastavku sezone divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider