Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bliži se utakmica

Atmosfera uoči utakmice Dinamo - Benfica na Maksimiru

U Zagrebu je bila lijepa atmosfera uoči povijesne utakmice Dinama i Benfice u osmini finala Europske lige.

Modri i dalje žive svoj san, a mnogi su uvjereni kako se tu neće zaustaviti te da Dinamo protiv Benfice može ispisati nove stranice povijesti.

Na Maksimiru se očekuje pravi spektakl, a karata za utakmicu već odavno nema. No kako god da završi, za navijače Dinama ovaj dan će zauvijek ostati u sjećanju.

Klub je za sve navijače na stadionu pripremio razne zanimljive sadržaje, od glazbenog programa, do nagradne igre. Spremna je koreografija i na tribini istok. Na sjedalicama su su nalijepljene folije u bijeloj i plavoj boji koje će navijači podignuti kada im to najavi službeni spiker.

Od ranog jutra jake policijske snage okupirale su centar Zagreba. Na Trgu bana Jelačića primijećeni su i navijači Benfice, ali zasad sve prolazi u miru i bez izgreda. Na stadionu se očekuje oko 30 tisuća ljudi.

Pojavile su se glasine kako je navodno nekoliko stotina karata za Zapad kupila i Torcida, odnosno njeni pripadnici, a ukoliko se je to istina, na tribinu neće moći s obilježjima Benfice ili pak Hajduka. Policija je spremna i na takve situacije i budno će motriti situaciju.

No sumnjamo da se radi o istinitim informacijama...

Podsjetimo, iz Dinama su Benfici zabranili prodaju karata navijačima iz Hrvatske. Oni ne smiju na južnu tribinu. Razlog je sigurnosni, kako bi se spriječio dolazak pripadnika Torcide na utakmicu.

Portugalski novinar za GOL.hr: "Benfica će vjerojatno odmarati igrače protiv Dinama!" Jonas Oliveira i igrači Benfice (Foto: AFP) Momčad Benfice (Foto: AFP) Momčad Benfice (Foto: AFP) +1 Haris Seferović (Foto: AFP)

Kakav ishod predviđate za okršaj Dinama i Benfice na Maksimiru?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider