Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
navijač od udarca pao na tlo

Veliki incident na utakmici Hrvatskog kupa: Žestoki sukob policije i Torcide

Veliki incident obilježio je početak utakmice Hrvatskog kupa između Graničara i Hajduka.

Početak utakmice Hrvatskog Kupa u Županji između trećeligaša Graničara i Hajduka obilježio je veliki incident, prenosi Dalmatinski portal.

Nije jasno kako je sve krenulo, ali eskaliralo je tako da je policija krenula na navijače Hajduka gdje je bilo udaranja, što se dobro vidi na snimci. Jedan od pripadnika Torcide je pritom pao na pod.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videozapisima.

Nedugo nakon utakmice policija je objavila priopćenje za javnost u kojem je objasnila kako je i zašto došlo do sukoba. 

gol expired Hajduk jedva prošao trećeligaša u Kupu, Caktaš ga spasio od blamaže divider

"Danas, 6. listopada oko 14,50 sati uoči početka nogometne utakmice na nogometnom stadionu u Županji između nogometnog kluba Graničar i hrvatskog nogometnog kluba Hajduk, skupina gostujućih navijača je, unatoč zabrani prisustvovanja utakmicama za gostujuće navijače određenoj od strane Hrvatskog nogometnog saveza, donesenoj u svrhu provedbe mjera sprječavanja širenja bolesti COVID19, pokušala pristupiti nogometnoj utakmici i narušavala javni red i mir.

Zbog sprječavanja daljnjeg narušavanja javnog reda i mira, policijski službenici PU vukovarsko-srijemske su nad njima uporabili sredstva prisile. U službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje trenutno je privedeno pet osoba kod kojih su pronađena sredstva pogodna za napad i ozljeđivanje (teleskopske palice, papar sprej).

Policijski službenici spriječili su potom i fizički sukob navijača koji se dogodio u 17.15 sati na autobusnom kolodvoru u Županji te je u prostorije policije privedeno i pet sudionika ovog sukoba.

S poštovanjem,

policijska službenica za odnose s javnošću

Martina Halas."

Recimo i da je Hajduk na jedvite jade izborio osminu finala Hrvatskog kupa pobjedom 2:1, a oba gola za splitsku momčad postigao je Mijo Caktaš. 

gol expired Policija otkrila zašto je došlo do fizičkog obračuna s Torcidom i koliko je osoba privedeno divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider