Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Briljantna akcija

Kakav potez: Jedan od najljepših golova karijere i asistencija Rebića za pobjedu Eintrachta

Nakon mjesec dana zimske pauze nastavljeno je natjecanje u Bundesligi, a hrvatski napadač Ante Rebić odmah se iskazao pogotkom i asistencijom za svoj Eintracht iz Frankfurta, koji je u subotu u 18. kolu svladao Freiburg s 3-1.

Rebić je u 36. minuti asistirao Sebastianu Halleru za vodstvo 1-0, a u 40. je i sam zatresao mrežu gostiju. Bila je to briljantna individualna akcija Rebića, koji je lažnjakom izbacio iz igre dvojicu protivničkih igrača i potom je slabijom, lijevom nogom, prekrasno zatresao mrežu sa 18 metara.

Bayer Leverkusen je kod kuće protiv trećeplasirane Borussije Mönchengladbach izgubio sa 0-1, a strijelac pobjedničkog gola bio je Alassane Plea (37). Hrvatski branič Tin Jedvaj nije bio u sastavu Leverkusena.

U derbiju 18. kola vodeća Borussia Dortmund je u subotu u gostima svladala Leipzig s 1-0 pogotkom Axela Witsela u 19. minuti. Tako je Borussia zadržala šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Bayern.

Dan ranije Bayern, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, kao gost je svladao Hoffenheim sa 3-1 golovima Goretzke (34, 45+1) i Lewandowskog (87), dok je za Hoffenheim svih 90 minuta igrao hrvatski napadač Andrej Kramarić.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider